Google Ads-mainonta

Digiteam tekee huippuluokan Google Ads-mainontaa. Asiantuntijoillamme on yli 15 vuoden käytännön kokemus tuloksekkaasta hakukonemainonnasta.

Google Ads-palvelumme sisältää

Mainonnan suunnittelu
ja rakentaminen​

Analytiikan kuntoon
laittaminen

Jatkuva optimointi
ja raportointi

Palvelumme avulla saat

Mitattavaa myynnin kasvua

Enemmän irti budjetista

Osaamista organisaatioosi

Asiakas­lupauksemme

Kartoitamme tarkasti mainonnan tavoitteet. Kenet haluatte tavoittaa, missä tilanteessa ja mitä kävijän tavoittamisesta pitäisi seurata. Selvitämme tarkasti ja kattavasti, miten kohderyhmä tavoitetaan tarkkaan kohdennetusti hakukoneesta ja varmistamme että tavoitteiden toteutuminen pystytään mittaamaan tarkasti.

Google Ads -mainonnan optimointi on jatkuvaa palvelua. Sopimukset ovat toistaiseksi voimassa, mutta välittömästi irtisanottavissa. Jos et ole meihin tyytyväinen, tai emme saa laadukkaita tuloksia aikaiseksi, emme mekään halua pitkittää hankalaa yhteiseloa.

Tulokset raportoidaan täysin avoimesti, kuten myös tekemämme toimenpiteet ja niiden vaikutus. Pyrimme antamaan kattavan, hyvin selkeän kuvan kohderyhmän tiedonhausta aina konversioihin saakka.

Me olemme vastuussa Google Adsin tuloksista. Tehtävämme on mitata, valvoa ja kehittää mainonnan toimivuutta ja tuloksia sen kaikissa eri vaiheissa. Optimoimme pyytämättä, ehdotamme häpeilemättä ja kyselemme vuolaasti.

Miksi me?

Digiteam on hakukonemainonnan strateginen kumppani ja toimintatapamme perustuu tiedolla johtamiseen. Olemme olleet analytiikkakumppanina kehittämässä Google-mainonnan tuloksia suomen suurimmille yrityksille. Emme keskity vain yksittäisiin lukuihin vaan asiakkaan saamaan todelliseen liiketoimintahyötyyn.

Olemme nähneet tuhansia onnistuneita kampanjoita, joten tiedämme mikä toimii ja mikä ei toimi.

Ymmärrämme, että hakukonemainonta ei ole oma siilonsa, vaan kiinteä osa yritysten ja organisaatioiden kokonaismarkkinointia ja viestintää.

Meistä sanottua

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Riku Seppälä

CO-FOUNDER | DIGITAL ADVISOR

Google Ads palvelukuvaus

Google Ads palvelussa on kaksi eri vaihetta. Ensimmäinen vaihe on aloitustyö, jossa suunnitellaan ja rakennetaan mainonta. Samalla varmennetaan, että sivuston analytiikka on kunnossa ja konversiomittaus toimii. Toiseen vaiheeseen sisältyvät mainonnan jatkuva ylläpito ja optimointi.

Mainonnan suunnittelu, rakentaminen ja analytiikan varmistus

Hyvin suunniteltu mainonta on heti käynnistyessään tuottavaa. Laadukas suunnittelu tuottaa enemmän konversioita, vähentää ylläpidon ja optimoinnin kustannuksia, mahdollistaa klikkibudjetin tehokkaan kohdentamisen.

Mainonnan suunnittelun vaiheet

  1. Mainonnan tavoitteiden määritys – mitä halutaan saada aikaan
  2. Avainsanakartoitus
  3. Avainsanatutkimus
  4. Mainonnan suunnittelu ja toteutus
  5. Sivuston analytiikan varmistaminen tai kuntoon laittaminen

Google Ads optimointi ja ylläpito

Google Ads -mainontaa täytyy aktiivisesti ylläpitää ja optimoida. Ylläpidolla hoidetaan mainonnan teknistä toimivuutta, jolla varmistetaan esim. mainonnan hyvä sijoittuminen hauissa, tarkka kohdennus ja korkea klikkiprosentti.

Optimoinnilla kehitetään mainonnan asiakkaalle tuottamaa hyötyä. Sen avulla tutkitaan keinoja ja välineitä, joilla saadaan asiakkaan tavoitteiden mukainen paras tulos. Käytännössä tämä työ tarkoittaa kävijäliikenteen ja sivuston yhteistyön mittausta ja arviointia.

Sulje