Google Ads-mainonta

Digiteam tekee huippuluokan Google Ads-mainontaa.
Asiantuntijoillamme on yli 15 vuoden käytännön kokemus tuloksekkaasta hakukonemainonnasta.

Google Ads-palvelumme sisältää

Mainonnan suunnittelu ja rakentaminen​

Analytiikan kuntoon laittaminen

Jatkuva optimointi ja raportointi

Meidän avulla saat

Meistä sanottua

Halusimme uudistaa sivumme ja sivustouudistus meni nappiin! Yhteistyö Digiteamin kanssa oli pätevää, nopeaa. Löysimme sivustouudistuksen kautta itsellemme luottokumppanin vielä vaativampiinkin digiprojekteihin.
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Digiteamin osaavaan ja ketterään palveluun. Tuloksia saatiin jo heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien
Digiteam on auttanut Kattokeskusta kasvattamaan verkon kautta tulevien liidien määrää yli 200 %:lla kahden vuoden aikana. Lisäksi olemme tyytyväisiä Digiteamin asiantuntijoihin, palvelualttiuteen ja joustavuuteen. Digiteam on meille tarpeeksi ketterä ja asiansa osaava digitoimisto. Olen myös erityisen tyytyväinen kuukausittain pidettäviin palavereihin, joissa voin vapaasti pallotella digimarkkinoinnin ideoista kumppanimme kanssa

Google Ads palvelukuvaus​

Google Ads palvelussa on kaksi eri vaihetta. Ensimmäinen vaihe on aloitustyö, jossa suunnitellaan ja rakennetaan mainonta. Samalla varmennetaan, että sivuston analytiikka on kunnossa ja konversiomittaus toimii. Toiseen vaiheeseen sisältyvät mainonnan jatkuva ylläpito ja optimointi.

Mainonnan suunnittelu, rakentaminen ja analytiikan varmistus

Hyvin suunniteltu mainonta on heti käynnistyessään tuottavaa. Laadukas suunnittelu tuottaa enemmän konversioita, vähentää ylläpidon ja optimoinnin kustannuksia, mahdollistaa klikkibudjetin tehokkaan kohdentamisen.

Mainonnan suunnittelun vaiheet

  1. Mainonnan tavoitteiden määritys – mitä halutaan saada aikaan
  2. Avainsanakartoitus
  3. Avainsanatutkimus
  4. Mainonnan suunnittelu ja toteutus
  5. Sivuston analytiikan varmistaminen tai kuntoon laittaminen

 

Google Ads optimointi ja ylläpito

Google Ads -mainontaa täytyy aktiivisesti ylläpitää ja optimoida. Ylläpidolla hoidetaan mainonnan teknistä toimivuutta, jolla varmistetaan esim. mainonnan hyvä sijoittuminen hauissa, tarkka kohdennus ja korkea klikkiprosentti.

Optimoinnilla kehitetään mainonnan asiakkaalle tuottamaa hyötyä. Sen avulla tutkitaan keinoja ja välineitä, joilla saadaan asiakkaan tavoitteiden mukainen paras tulos. Käytännössä tämä työ tarkoittaa kävijäliikenteen ja sivuston yhteistyön mittausta ja arviointia.

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Tapio Pulkkinen
CLIENT GROWTH LEAD