Kotisivut yritykselle

Digiteam tekee laadukkaat kotisivut yritykselle. Meiltä saat myös toimivat nettikaupat, varausjärjestelmät, nettikatalogit, laskeutumissivut ja kampanjasivut. Ota meihin yhteyttä kun haluat myyvät, toimivat ja aidosti hakukoneoptimoidut kotisivut.

Digiteamin tekemät kotisivut:

  • Potentiaalisten asiakkaiden tarpeita vastaava sivusto, jolla on laadukasta sisältöä ja jota kävijän on helppo käyttää
  • Hakukonelöydettävä sivusto, jonka rakenne, sisältö ja tekninen toteutus ottavat hakukoneen huomioon
  • Teknisesti laadukas sivusto, joka toimii kaikissa laitteissa ja selaimissa, latautuu nopeasti, on toimintavarma ja tietoturvallinen
  • Helposti päivitettävä ja jatkokehitettävä sivusto
  • Myyvä sivusto, joka ohjaa potentiaalisen asiakkaan tehokkaasti ottamaan yhteyttä
  • Sivusto, jonka tehoa ja toimivuutta on helppo mitata

Miksi sivustomme ovat ylivertaisia

Meillä on monipuolinen osaaminen digimarkkinoinnin kaikilta osa-alueilta. Web-analytiikan kautta olemme olleet mukana tuhansien kotisivujen uusimisessa ja kehittämisessä. Meillä on yhteensä yli 50 vuoden kokemus kotisivujen suunnittelusta, toteutuksesta, optimoinnista ja seurannasta.

Tiedämme millä keinoilla sivusto saadaan löytymään hakukoneesta.  Kotisivujen rakenteen suunnittelu ja sisällön optimointi perustuvat korkealaatuiseen avainsanatutkimukseen, eikä pelkkään teknisesti hakukoneystävälliseen toteutukseen. Tällä tavoin sivusto saadaan löytymään juuri silloin kun potentiaalinen asiakas hakee yrityksenne tarjoamia tuotteita ja palveluja.

Osaamme neuvoa miten sisältö kannattaa toteuttaa, jotta asiakas saadaan kiinnostumaan sivustosta. Varmistamme kiinnostuneen kävijän ohjaamisen haluttuun tavoitteeseen, esimerkiksi yhteydenottoon tai tilaukseen.

Toteutamme teknisesti laadukkaat, kaikissa ympäristöissä toimintavarmat kotisivut yritykselle.

Kotisivuihin liittyvät palvelut:

Jos haluat lisätietoa tai tarjouksen kotisivuista, ota yhteyttä.

Sulje