Koulutus ja konsultointipalvelut

Digiteam tarjoaa erilaisia koulutus- ja konsultointipalveluja, joissa käsitellään verkkoliiketoiminnan keskeisimpiä aiheita. Kaikilla asiantuntijoillamme on laaja, käytännön asiakastyössä hankittu osaaminen kustakin aiheesta. Näin voimme tarjota parhaan mahdollisen kokonaisuuden asiakkaillemme.

 

Koulutuspalvelut

Asiantuntijoillamme vankka kokemus kouluttamisesta. Kiinnitämme huomiota koulutuksissa, paitsi työkalujen käyttöön, myös aihealueen strategisiin kysymyksiin. Koulutuspalvelut tapahtuvat yleensä pienryhmissä, jolloin keskitytään organisaation jonkun ryhmän (esim. markkinointi) kouluttamiseen. Tilaisuudet voivat olla myös luentotilaisuuksia, jolloin koulutettavaa asiaa käsitellään yleisluontoisesti. Lisäksi järjestämme räätälöityjä Workshoppeja, joissa käsitellään ja ratkotaan asiantuntijan johdolla jotain tiettyä organisaation haastetta.

 Tilaisuudet kestävät pääsääntöisesti 1-3h, mutta suuremmissa räätälöidyissä kokonaisuuksissa kesto ja kerrat toteutetaan tarpeen mukaan.

Koulutuspalveluitamme

 

Konsultointipalvelut

Tarjoamme konsultointipalveluita verkkoliiketoiminnan kaikilla osa-alueilla, kuten digimarkkinointi, analytiikka ja verkkopalveluiden käyttäjäkokemuksen kehittäminen. Konsultointi voi olla projektiluontoista esimerkiksi yrityksen digistrategian luonti tai verkkoliiketoiminnan KPI-mittariston määrittely ja toteutus tai jatkuvaa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvää konsultointia. Jatkuvassa palvelussa käydään säännöllisissä tapaamisissa läpi verkkoliiketoiminnan ajankohtaisia asioita. Tällaisia ovat mm. sivuston kehittäminen, liidituotanto, SEM, SEO, yms.
Lue lisää Verkkoliiketoiminnan kehittämisestä.

Jos haluat lisätä organisaatiosi työntekijöiden osaamista tai haluat optimaalisen tuoton verkkopalvelustasi, ota yhteyttä niin katsotaan sinulle paras ratkaisu.


Sulje