CASE: Pois tieltä!

Sivuston uudistuksella yhteydenotot kasvuun

“Sivujen käytettävyyttä ja visuaalista ilmettä on kehuttu. Myös tarjouspyyntölomake tuntuu löytyvän helposti.“

Lähtötilanne

Pois tieltä! on tapahtumanjärjestäjä joka erikoistunut moottoroituun liikkumiseen asfaltin ulkopuolella. Pääkohderyhmämme ovat yritykset jotka järjestävät tapahtumia asiakkailleen ja henkilökunnalleen. Sivustouudistuksen tavoitteena oli kehittää verkon kautta tapahtuvaa myyntiä, sekä sivuston ja markkinoinnin tuottaman hyödyn mittaamista.

Sivustouudistuksen tavoitteena oli kehittää verkon kautta tapahtuvaa myyntiä, sekä sivuston ja markkinoinnin tuottaman hyödyn mittaamista.

Toteutus

Sivustouudistusta lähestyttiin yhteydenottoihin ohjaamisen (konversio-optimointi) ja löydettävyyden kehittämisen kautta. Ulkoasu modernisoitiin ja mobiilikäytettävyyttä parannettiin siirtämällä sivusto laadukkaalle WordPress alustalle.

Asiakkaan tuottamaa uutta sisältöä stilisoitiin palvelemaan verkkoselaamista ja hakukonelöydettävyyttä. Offroad-safarien myynnissä on tärkeää myös visuaalinen puoli, joten asiakkaalta saatuja korkealuokkaisia kuvia tapahtumista tuotiin sivustolle paljon ja samalla varmistettiin, että latausajat pysyvät pieninä.

Sivusto siirrettiin WordPress optimoidulle ja tietoturvalliselle palvelimelle, jossa on SSL-sertifikaatti ja nopeutta parantavia teknologioita (esim. php7, http/2). Julkaisun yhteydessä asennettiin Tag Manager, Google Analytics ja Search Console, sekä konfiguroitiin seuranta mittaamaan myyntiin liittyvät yhteydenotot ja tapahtumat. Samalla varmistettiin vanhojen sisältöjen ja vanhojen osoitteiden 301-uudelleenohjaukset sivukohtaisesti.

Asiakkaan kommentit

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Riku Seppälä

CO-FOUNDER | DIGITAL ADVISOR

Sulje