fbpx

Snoobi analytics

Snoobi Analytics on suomesta lähtöisin oleva GDPR-ystävällinen analytiikkavaihtoehto Google Analyticsille. Snoobin kautta kerätyt tiedot ovat organisaatiosi hallussa ja niitä säilytetään suomalaisilla palvelimilla.

Digiteamin Snoobi Analytics -palvelut

Avullamme varmistat, että saat Snoobi Analyticsista kaiken irti. Autamme Snoobin käyttöönotosta aina
tulosten tulkintaan saakka.

 1. Käyttöönotto
 2. Käytön tuki
 3. Tiedon hyödyntäminen

Snoobi Analytics

Snoobi käyttöönotto

Tavoitteiden mittaus ja helppokäyttöiset raportit

 • Määrittelyt ja asennus
 • Käyttökoulutus
 • Raporttien luonti

Snoobi käytön tuki

Analytiikan toiminnan varmistaminen

 • Analytiikan ylläpito
 • Neuvonta, tuki, koulutus
 • Räätälöidyt raportit

Tiedon hyödyntäminen

Tulosten tulkinta ja toimenpidesuositukset

 • Analyysit ja tulkinta – mitä tulokset tarkoittavat
 • Neuvonta – miten tuloksien pohjalta pitäisi toimia

Digiteamin seurantamallilla varmistat, että saat oikeaa dataa käyttökelpoisessa muodossa päätöksenteon tueksi.

Referenssejä

Snoobi Analytics käyttöönotto

Snoobi Analytics tekninen käyttöönotto toteutetaan Tag Managerin kautta. Toteutustapamme varmistaa, että mittaus toimii oikein, kaikki tärkeä tieto on mittauksessa, seurantadata on selkokielistä, avainluvut on esitetty raporteissa helposti ymmärrettävillä termeillä.

Koulutamme pääkäyttäjät hyödyntämään Snoobia ja luomme heille räätälöidyt raportit omien tarpeiden mukaaan.

Snoobi käytön tuki

Käytön tukipalvelu räätälöidään organisaatiosi tarpeiden mukaan. Tukipalveluilla varmistetaan, että saat tarvittaessa apua Snoobin käyttöön, raporttien tekemiseen, sekä varmistetaan analytiikkatiedon oikeellisuus ja toimivuus.

Tiedon hyödyntäminen

Olemme apunasi, kun haluat kehittää sivuston, viestinnän ja markkinoinnin toimivuutta. Seurantatiedon analysoinnin avulla selvitämme sivuston ja markkinoinnin tärkeimmät kehityskohteet ja konkreettiset toimenpiteet, joilla tulee lähteä liikkeelle.

Muut Snoobi-palvelut

Snoobi koulutus

Snoobi koulutukset räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Koulutukset voidaan hoitaa etäyhteyksillä, mutta suosittelemme Face-to-face koulutuksia, joissa vuorovaikutus on parempi.

Snoobi koulutuksissa otamme huomioon:
• Koulutuksen tavoitteet
• Osallistujien lähtötaso
• Koulutettavien määrä
• Nykyinen Snoobi-asennus ja käytössä olevat tagit – sellaisten raporttien käyttöä ei voi kouluttaa, joita asennuksesta ei löydy, esim. konversiot tai mainonnan mittaus

Kouluttajamme ovat saaneet erityistä kiitosta selkeydestä, monipuolisuudesta ja kyvystä ottaa koulutettavien osaamistaso huomioon.

Räätälöity raportointi

Räätälöidyillä näkymillä ja automaattisesti lähetetyillä raporteilla pyritään varmistamaan analytiikkadatan hyödyntäminen. Palvelumme avulla sinun ei välttämättä tarvitse kirjautua itse sovellukseen ja käyttää aikaa tietojen etsimiseen.

Raportointipalvelussa voidaan kullekin henkilölle tai organisaatiolle tuottaa heitä kiinnostavat näkymät ja varmistaa että tieto tavoittaa heidät säännöllisesti.

Miksi valita Digiteam?

Digiteamilla on yli 15 vuoden käytännön kokemus analytiikan hyödyntämisessä julkisen sektorin organisaatioiden ja yritysten kanssa. Teknisen osaamisen lisäksi lähestymisemme on hyvin käyttäjäystävällistä ja pyrimme varmistamaan, että asiakkaamme saavat analytiikasta käytännön hyötyä omassa työssään ja tavoitteidensa saavuttamisessa.

Meiltä saat apua analytiikan teknisessä käyttöönotossa, tavoitteiden määrittelyssä, raportoinnin luomisessa, analytiikan ylläpidossa, koulutuksissa, tulosten analysoinnissa, toimintasuunnitelmien tekemisessä ja tuloksia kehittävien toimenpiteiden toteutuksessa niin digimarkkinoinnissa kuin verkkosivustoprojektien kautta.

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Tapio Pulkkinen
CLIENT GROWTH LEAD