fbpx

Henkilöesittely – Emilia Lähdeviiki

Moi,

Olen Emilia ja olen liittynyt Digiteamiin maaliskuussa 2021. Olen vastuussa sosiaalisen median mainonnasta kaikissa asiakkuuksissamme, ja kehitän eteenpäin kaikkea someen liittyvää yrityksessämme. Olen tullut näyttämään mihin kaikkeen some pystyy!

Kiinnostuin markkinoinnista ensimmäisen kerran 2011, kun aloitin Tradenomin opinnot Haaga-Heliassa. Siitä lähtien urani tavoitteena on ollut oppia joka päivä lisää markkinoinnista. Vuosien varrella osaamista karttui monissa eri yrityksissä inhouse-roolissa, mm. markkinointiassistenttina. Valmistuttuani kauppatieteiden maisteriksi siirryin markkinoinnin B-to-B-puolelle markkinointitoimistoihin. Osaamiseni alkoi painottumaan enemmän digitaaliseen markkinointiin ja lopulta erityisesti sosiaalisen median mainontaan (Facebook, Instagram, Linkedin ja Twitter).

Vahvuuteni on monipuolinen tausta. Ymmärrän markkinointia suurena kokonaisuutena ja olen nähnyt sekä teknisen että luovan puolen alalta. Nykyisin keskityn kuitenkin auttamaan asiakkaita sosiaalisen median mainonnan ongelmissa ja ratkaisuissa.

Mistä nautin työssäni eniten?

 

Vain muutos on pysyvää
kreikkalainen filosofi Herakleitos

Digimarkkinointi perustuu siihen, että teknologia kehittyy ja maailma muuttuu, joten markkinointi muuttuu. Se mitä osasit ja tiesit 10 vuotta sitten, ei enää tänä päivänä välttämättä pidä paikkansa. Täten digimarkkinoinnin tekeminen on myös jatkuvassa muutoksessa elämistä. Tästä syystä työssä pääsee jatkuvasti haastamaan itseään. Digimarkkinointi on myös yksi niistä asioista, joissa työn jäljen ja tulokset näkee konkreettisesti, joka ainakin itselleni lisää työmotivaatiota tätä työtä kohtaan.

Työ kehittyy ja itseään on kehitettävä sen mukana, joten ikinä ei oikeastaan voi sanoa olevansa valmis.

Mitä teen vapaa-ajallani?

Olen vapaa-ajalla sosiaalisen median suurkuluttaja. Liityn yleensä massan mukana kaikkiin sosiaalisen median kanaviin ja kokeilen niitä pelkästä mielenkiinnosta. Tällä hetkellä käytän itse aktiivisesti: Facebookia, Instagramia, WhatsAppia, LinkedIniä, Twitteriä, TikTokia, Jodelia ja Pinterestiä. Kun vapaa-ajalla päästän irti puhelimestani, pyrin viettämään mahdollisimman paljon aikaa itselleni tärkeiden ihmisten kanssa. Työstressin puran salilla ja rentoudun sohvalla katsellen Netflixiä tai jotain muuta lukuisista eri suoratoistopalveluista.

Mikä Digiteamissä on parasta?

Digiteam on mahtava tiimi, eikä huumori lopu tässä porukassa. On mahtavaa tehdä töitä digimarkkinoinnin ammattilaisten kanssa, jotka ymmärtävät vaikeammatkin digimarkkinoinnin termit, eikä asioita tarvitse turhaan selitellä. Opin joka päivä uutta työkavereiltani ja osaan toivon mukaan myös jakaa omaa tietämystäni muille. Esimieheni ovat reiluja ja työntekijöistä pidetään aidosti huolta.

Erikoisosaamisalueesi?

On sanomattakin selvää, että sosiaalinen media kokonaisuutena on minun suurin vahvuuteni. Olen myös luova, visuaalinen sekä luontainen projektipäällikkö.

Emilia Lähdeviiki
Head of Social Media
puh. 050 547 6064
email. emilia.lahdeviiki@digiteam.fi

Uusimmat blogit

Haluatko lisää luettavaa?

Haastamme, opastamme ja kerromme digitaalisen markkinoinnin ajankohtaisista asioista.