fbpx

Henkilöesittely – Ville Björklund

Heipparallaa,

Olen Ville ja olen liittynyt Digiteamin iloiseen porukkaan joulukuussa 2019. Digiteamissä minun vastuullani ovat muun muassa asiakkaidemme mainoskampanjoiden suunnittelu eri digitaalisen markkinoinnin kanavissa, sekä kampanjoiden ylläpitoon liittyvät työtehtävät. Avustan myös meidän muuta henkilöstöä tarpeen tullen esimerkiksi hakusanatutkimusten teossa, sekä muissa työtehtävissä.

Ensimmäisen askeleeni kohti digitaalisen markkinoinnin työuraani otin jo vuonna 2008. Tuolloin järjestin lasten kesäleirejä yrittäjänä, jolloin minun tuli saada aikaiseksi kotisivut, jotta lasten vanhemmat pystyivät löytämään leirimme, lukemaan lisää palvelustamme sekä ilmoittamaan lapsensa leireille.

Jo tuolloin suurin osa asiakkaistani löysi leirimme Googlen palveluiden kautta, jolloin ymmärsin sen, kuinka tärkeää yrityksen näkyminen verkossa on.

Kokoaikaisen työskentelyn digitaalisen markkinoinnin työtehtävissä aloitin kuitenkin vasta vuonna 2017, jolloin aloitin työt Maltalla sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinnin työtehtävissä eräässä rahapelialan yrityksessä.

Mistä nautin työssäni eniten?

Digitaalisen markkinoinnin töissä yksikään päivä ei ole samanlainen. Eniten minua nykyisessä työssäni kuitenkin lämmittävät asiakkaiden kanssa yhdessä saavutetut kovan työn tulokset. Myös uusien asioiden oppiminen pitää mielen virkeänä ja pidän myös siitä, että voin jakaa osaamistani niin yrityksemme sisällä kuin myös tietenkin asiakkaidemme keskuudessa.

Pidän työssäni menestymisen kannalta olennaisen tärkeänä sitä, että pystyn omaksumaan tietoa nopeasti sekä sen, että kykenen pysymään alan kehityksen aallonharjalla. Koen, että työni on hyvin paljon ongelmien ratkaisemista ja jokainen onnistuminen tuokin aina hymynkareen naamalleni.

Mitä teen vapaa-ajallani?

Vapaa-ajallani harrastan eri urheilulajeja suhteellisen monipuolisesti. Talvella lajivalikoimaani kuuluu niin jääkiekko kuin hiihto, ja kesäisin minut voi löytää vaeltamasta, jalkapallo-, tai tenniskentältä tai jopa painimolskilta 🤼 ! Vapaa-ajallani kehitän myös ammatillista osaamistani lukemalla alan verkkojulkaisuja sekä kehittämällä omaa verkkosivustoani, jonka avulla voin myös testailla erilaisia asioita, joita voin onnistuessani hyödyntää asiakkaideni sivustoilla.

Mikä Digiteamissä on parasta?

Digiteamissa parasta on ehdottomasti se, että tiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, joilta opin päivittäin uutta, ja jotka myös mielellään jakavat tietoa ja osaamistaan minulle ja asiakkaillemme. Digiteamissä pidetään myös huolta työntekijöiden jaksamisesta ja työn ja vapaa-ajan suhde onkin mielestäni meillä toimiva. Yrityksemme kokenut johto on ehdottomasti oivaltanut sen, että työntekijä on parhaimmillaan virkeänä ja hyvin levänneenä. Työtaakkaa osataan myös jakaa sopivasti työntekijöiden välillä ja meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Erikoisosaamisalueesi?

Nykyisessä roolissani keskityn hyvin paljon Google Ads-mainoskampanjoiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Osa ajastani menee myös raporttien laatimiseen ja asiakasviestintään. Pyrin myös tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista digitaalisen markkinoinnin konsultointia ja näin saamaan lisää myyntiä verkon avulla. Aiemman työkokemukseni ja kiinnostukseni johdosta minulla on myös ymmärrystä hakukoneoptimoinnista.

Uusimmat blogit

Haluatko lisää luettavaa?

Haastamme, opastamme ja kerromme digitaalisen markkinoinnin ajankohtaisista asioista.