Verkkokaupan perustamisen konsultointi

Kun haluat, että verkkokauppasi perustaminen sujuu mahdollisimman sujuvasti, pyydä meiltä apua. Suunnitteluvaiheen taustatyö on yksi perustamisen kriittisimmistä vaiheista. 

Verkkokauppaan liittyvillä teknisillä valinnoilla, sekä verkkokaupan toteutuksella on kauaskantoisia vaikutuksia verkkokaupan kehittämiseen, myyntiin ja markkinointiin.

Digiteamilta saat käyttöösi osaavan konsultin, jonka avustuksella verkkokauppa saadaan myyväksi ja tuottamaan mahdollisimman nopeasti. Palvelumme avulla kirkastetaan toiminta-ajatus ja varmistetaan liikeidean soveltuvuus verkkoon. 

Hyvän määrittelyn avulla toteutuksessa voidaan tehdä oikeita valintoja, jotka palvelevat tarpeitasi vielä vuosien kuluttua. Konsultin avustuksella verkkokaupan perustamisen kustannukset pysyvät hallinnassa ja projekti resursoidaan oikein. Käytännössä palvelumme avulla tiedetään mitä ollaan tekemässä, miksi ollaan tekemässä ja mitä se maksaa.

Verkkokaupan suunnittelu

Verkkokaupan perustamisen konsultoinnin aikana yrityksellesi luodaan suunnitelma, strategia, jonka avulla voit lähteä konkreettisesti rakentamaan verkkokauppaa, sekä sen markkinointia.

Perustamisen konsultoinnin jälkeen, sinulla myös on realistiset tavoitteet ja odotukset verkkokauppasi menestymisen mahdollisuuksista, sekä siihen vaadittavien resurssien määrästä.

Verkkokaupan strategiatyössä selvitettävät asiat

 • Liiketoiminnan nykytila, haasteet, mahdollisuudet
 • Toiminta-ajatuksen kirkastus
 • Tuotteiden/palveluiden soveltuvuus verkkokauppaan
 • Kohderyhmien määrittely
 • Verkkokaupan tavoitteet numeroina
 • Kevyt markkina-analyysi
 • Kilpailustrategia
 • Asiakaslupaus
 • Verkkopresenssi ja digitaalinen ostopolku
 • Resurssit
 • Road-map

Hyvän suunnitelman pohjalta, voidaan edetä tarkempiin verkkokaupan toteutuksen määrittelyihin.

Lähde liikkeelle oikein

Miksi Digiteam

Digiteamilta saat monipuoliset palvelut verkkokaupan perustamisesta aina verkkokaupan myynnin kehittämiseen ja markkinointiin. Voimme auttaa myös käytännön asioihin liittyvissä kysymyksissä, kuten rahtisopimusten, asiakashallintajärjestelmän tai maksutapojen valinnassa ja jossain määrin voimme neuvoa myös varastojärjestelyjen kanssa.

Monipuolista verkkokauppa­osaamista

Pystymme tarjoamaan laaja-alaisesti neuvontaa ja apua verkkokauppiaalle. Verkkokaupan pyörittäjältä vaaditaan todella monipuolista osaamista ja laajan tehtäväkentän hallitsemista. On järkevämpää tehdä asiat osaavan kumppanin kanssa kerralla kuntoon, kuin käyttää vuosia kaikkein osa-alueiden osittaiseen opetteluun ja vasta sitten etsiä hyvä kumppani. Olemme itse toimineet verkkokauppiaina ja auttaneet vuosien varrella useita suuria ja pieniä verkkokauppoja menestymään paremmin. Osaamme ottaa huomioon kaikki verkkokaupan toimivuuteen, myyntiin ja verkkokauppiaan arkeen vaikuttavat asiat.