Verkko­liiketoiminnan kehittäminen

Verkkoliiketoiminnan kehittäminen Digiteamin kanssa

Digiteam auttaa kaikilla verkkoliiketoiminnan osa-alueilla. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus tuhansien eri yritysten verkkoliiketoiminnan kehittämisestä. Räätälöimme palvelumme asiakkaan liiketoiminnan tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

Palvelumme avulla

Kirkastat verkkoliiketoiminnan tavoitteet
Parannat mainonnan tehokkuutta
Tehostat analytiikan käyttöä
Tehostat liidituontantoa
Kehität verkkosivujen asiakaskokemusta
Optimoit hakukonelöydettävyyttä

Asiakaslupauksemme

Konsultointimme avulla kirkastat verkkoliiketoimintasi tavoitteet ja tunnistat kriittisimmät kehityskohteet. Konkreettinen toimintasuunnitelma antaa erinomaisen lähtökohdan koko verkkoliiketoiminnan kehittämiseen.

Miksi me?

Osaamisemme ei ole vain laaja – se on myös syvä. Web-analytiikan ja digimarkkinoinnin syväosaamisen lisäksi meillä on pitkä kokemus eri alojen yritysten liiketoiminnasta ja myyntitavoista. Paraskaan digimarkkinoija ei pysty auttamaan yritystäsi, jos tämä ei ymmärrä sitä mikä saa viestisi menemään perille, tai asiakkaasi ostamaan.

Tunnistamme myös tilanteet, joissa tarvitaan muiden apua. Tärkeintä on asiakkaan etu ja tulokset. Ei ole häpeä hankkia parasta osaajaa toteuttamaan tarvittavat toimenpiteet.

Pyydä asiantuntijamme johtamaan digimarkkinointiasi.

Meistä sanottua

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Riku Seppälä

CO-FOUNDER | DIGITAL ADVISOR

Verkkoliiketoiminnan kehittäminen

Asiantuntijoidemme avulla kehität organisaatiosi digitaalisia toimintoja järjestelmällisesti. Kehityssykli ja kulloinkin priorisoidut asiat muodostuvat tarpeittesi ja resurssiesi mukaan.
Kehittäminen voi kohdistua aluksi esim. markkinoinnin tehokkuuden parantamiseen ja painopiste voi siirtyä myöhemmin sivuston kehittämiseen. Toimialaosaamisemme on hankittu käytännön työssä erilaisten organisaatioiden kehitysprojektien parissa ja otamme aina huomioon kokonaisuuden kaikissa asiakasprojekteissa.

Konsultointi voidaan järjestää  räätälöidyssä workshopissa, jossa keskitytään yksittäiseen kehityskohteeseen. Vaihtoehtoisesti asiakkaan kanssa sovitaan asiantuntijan esivalmistelemat säännölliset tapaamiset, joissa käydään läpi asetettujen tavoitteiden toteutumista ja seurataan tehtyjen toimenpiteiden vaikutusta sekä sovitaan jatkotoimenpiteistä.
Konsultointipalvelumme hyödyntäminen vaatii organisaatiolta päätöksen virittää verkkopalvelu huippukuntoon. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen.

Sulje