fbpx

Verkkoliike­toiminnan kehittäminen

Digiteam auttaa kaikilla verkkoliiketoiminnan osa-alueilla. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus tuhansien eri yritysten verkkoliiketoiminnan kehittämisestä. Räätälöimme palvelumme asiakkaan liiketoiminnan tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

Palvelumme avulla saat

Meistä sanottua

Halusimme uudistaa sivumme ja sivustouudistus meni nappiin! Yhteistyö Digiteamin kanssa oli pätevää, nopeaa. Löysimme sivustouudistuksen kautta itsellemme luottokumppanin vielä vaativampiinkin digiprojekteihin.
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Digiteamin osaavaan ja ketterään palveluun. Tuloksia saatiin jo heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien

Verkkoliike­toiminnan kehittäminen

Asiantuntijoidemme avulla kehität organisaatiosi digitaalisia toimintoja järjestelmällisesti. Kehityssykli ja kulloinkin priorisoidut asiat muodostuvat tarpeittesi ja resurssiesi mukaan.
Kehittäminen voi kohdistua aluksi esim. markkinoinnin tehokkuuden parantamiseen ja painopiste voi siirtyä myöhemmin sivuston kehittämiseen. Toimialaosaamisemme on hankittu käytännön työssä erilaisten organisaatioiden kehitysprojektien parissa ja otamme aina huomioon kokonaisuuden kaikissa asiakasprojekteissa.

Konsultointi voidaan järjestää  räätälöidyssä workshopissa, jossa keskitytään yksittäiseen kehityskohteeseen. Vaihtoehtoisesti asiakkaan kanssa sovitaan asiantuntijan esivalmistelemat säännölliset tapaamiset, joissa käydään läpi asetettujen tavoitteiden toteutumista ja seurataan tehtyjen toimenpiteiden vaikutusta sekä sovitaan jatkotoimenpiteistä.
Konsultointipalvelumme hyödyntäminen vaatii organisaatiolta päätöksen virittää verkkopalvelu huippukuntoon. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen.

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Tapio Pulkkinen
CLIENT GROWTH LEAD