fbpx

Verkko­sivusto, josta on aidosti hyötyä!

Digiteam tekee liiketoimintaa aidosti tukevia verkkosivustoja ja verkkokauppoja.

Verkkosivustojen toteutuksissa otamme huomioon kaikki osa-alueet, jotka vaikuttavat sivuston kykyyn tuottaa liiketoimintahyötyä.

 

Liiketoimintatavoitteet
kohderyhmät, kohderyhmien motiivit ja ostopolut, nettikäyttäytyminen

Sivustototeutus
Sisällöt, ulkoasu, löydettävyys, myyvyys, käytettävyys, kävijöiden eteenpäin ohjaus, sivuston tekninen suorituskyky, tietoturva

Jatkokehitys ja markkinointi
Muokattavuus, ylläpito, tavoitteiden mittaus, markkinointi

Palvelukokonaisuus
1. Verkkosivustot ja verkkokaupat
2. Analytiikka
3. Digimarkkinointi

Osaaminen ja kokemus

Digiteamista löytyy poikkeuksellinen yhdistelmä osaamista ja kokemusta, joiden ansiosta voimme seistä arvolupauksemme takana.

 • Meillä on koulutusta ja kokemusta eri toimialojen liiketoimintatavoitteiden ongelmien ratkaisuista vuosikymmenien ajalta myynnin ja markkinoinnin avulla, ei pelkästä digimarkkinoinnista.
 • Kova tekninen osaaminen ja runsas kokemus sivustoprojekteista ja verkkoteknologioista
 • Syvä digimarkkinointiosaaminen ja analytiikkakokemus – tiedämme mistä verkkosivuston tulokset konkreettisesti syntyvät ja kuinka niihin vaikutetaan

 

Osaamisen ja kokemuksen ansiosta vältämme verkkosivustoille tyypilliset karikot, saamme sivustot palvelemaan yrityksen päämääriä ja projektit etenevät joutuisasti hyvässä hengessä.

Hinnat

Laadukkaasti toteutetun ja yksilöllisesti suunnitellun perussivuston hinnat lähtevät liikkeelle 7.500 – 10.000 € (alv 0%) tasosta.

Tyypilliset toteutuksemme liikkuvat 10.000 – 25.000 € välillä.

Sivuston jatkokehitys ja markkinointi

Verkkosivusto ja digimarkkinointi kaikkine kanavineen muodostavat kokonaisuuden ja niillä on yhteiset tavoitteet. Kokonaisuutta johdetaan ja kehitetään analytiikan avulla. Kun sivusto, markkinointi ja analytiikka johdetaan yhden osaavan toimijan kautta, resurssien käyttö optimoidaan liiketoimintasi hyväksi.

Digiteamin kokonaisvaltaisen palvelun avulla

 • estät eri palveluiden siiloutumisen
 • varmistat sujuvan asioiden etenemisen
 • saavutat parempia tuloksia
 • säästät aikaa ja rahaa.

KH-remontit

KH-remontit on uusi brändi, jonka Kirkkonummen Huolto loi tukemaan kylpyhuoneremonttien myyntiä. Täysin uusi liiketoiminta ja liiketoiminnan ensimmäinen sivusto lähtevät liikkeelle nollatason tunnettuudesta ja löydettävyydestä.

Tästä syystä halusimme varmistaa ennen sivustoprojektin aloittamista, että uutta sivustoa tullaan tukemaan konversiovetoisella markkinoinnilla, jotta sivusto saadaan tuottamaan mahdollisimman nopeasti myynnillisiä tuloksia. Asiakkaan tilauskirjojen täyttyminen oli meille parasta palautetta. Toinen onnistumisesta kertova merkki oli yli 7% konversioprosentti parhaista markkinointikanavista.

Digiteamin palvelut KH-remonteille

 • Verkkosivuston suunnittelu, hakukoneoptimoinnin suunnittelu, sisällöntuotanto, ulkoasun suunnittelu ja tekninen toteutus
 • Analytiikan asennus ja liiketoimintatavoitteiden mittauksen konfigurointi
 • Google Ads – hakusanamainonta ja Facebook-mainonta

Digiteam omaksui liiketoimintamme tavoitteet ja kohderyhmien ajatusmaailman erittäin nopeasti. Sivuston ulkoasu ja sisällöt puhuttelevat juuri oikealla tavalla potentiaalisia asiakkaitamme. Parasta on kuitenkin ollut se, että sivuston ja markkinoinnin yhteispeli toimii saumattomasti ja saamme niiden avulla uusia kohteita tehtäväksi

Näytä vähemmän Lue lisää

Tampereen Viherrakennus Oy

Olemme olleet mukana Tampereen Viherrakennuksen kasvutarinassa jo vuodesta 2015 lähtien. Liiketoiminnan kasvaessa yritys halusi vuonna 2021 ottaa selkeän kehitysaskeleen digipresenssissään ja saimme markkinoinnin lisäksi myös verkkosivuston toteutettavaksi ja ylläpidettäväksi. Ammattimaisen ja näyttävän ulkoasun lisäksi panostimme hyvään löydettävyyteen ja myynnillisyyteen.

Sivuston tulokset

Vanhastaan vahva orgaaninen hakukoneliikenne on kasvanut vertailujaksolla 6/20-11/20 vs. 6/21-11/21 n. 20% ja konversioiden määrä +100% (143 -> 282). Erityisen hienoa on sivuston kävijäliikenteen kokonaiskonversioprosentti, joka on noussut vertailujaksolla 2,56% -> 4,31% ja sesongin ulkopuolellakin konversioprosentti on pyörinyt 3,5% tietämillä.

Digiteamin palvelut KH-remonteille

 • Verkkosivuston suunnittelu, hakukoneoptimoinnin suunnittelu, ulkoasun suunnittelu ja tekninen toteutus
 • Analytiikan asennus ja liiketoimintatavoitteiden mittauksen konfigurointi
 • Google Ads – hakusanamainonta ja Display-mainonta, Facebook-kampanjat
Näytä vähemmän Lue lisää

Lasipatio Uusimaa Oy

Digiteamin palvelut Lasipatiolle

 • Verkkosivujen ulkoasusuunnittelu ja tekninen toteutus
 • Google Ads-mainonta
 • Verkkosivuston ylläpito ja kehitys
 • Analytiikan konfigurointi ja ylläpito
Näytä vähemmän Lue lisää

Copyright – Digiteam Oy 2021 | Tietosuojaseloste