Yhteystiedot

Toimipisteemme ovat Helsingissä, Hyvinkäällä, KotkassaLohjalla ja Vihdissä.

Laskutusosoite:
Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki

Lähetä yhteydenotto­pyyntö

Tekijät

Antti Kärki CO-Founder | CEO

Hyvää digimarkkinointia vuodesta 2003, mutta vuosi vuodelta huononevaa huumoria. Kaikki samassa paketissa! Erityisosaaminen: SEM, SEO, web-analytiikka, sivuston käytettävyys, konversio-optimointi, digimarkkinoinnin johtaminen, asioiden järkevöittäminen ja pilkun viilaus.

Riku Seppälä CO-Founder | Digital Advisor

Vuonna 2006 Lordi voitti Euroviisut ja Riku aloitti digimarkkinoinnin sekä web-analytiikan parissa. Rikulla on yli 10 v kokemus asiakkaiden verkkoliiketoiminnan kehityksestä. Erityisosaaminen: Facebook-mainonta, SEO, SEM, web-analytiikka.

Mika Mäki CO-Founder | Senior Digital Advisor

Aikanaan Suomen luetuimmaksi mieheksi tituleeratulla Mikalla on lähes 15 vuoden käytännön kokemus hakukonemarkkinoinnista ja analytiikasta. Ohjelmistokouluttajan työt vaihtuivat v.2005 Googlemarkkinointiin alan pioneeriyrityksessä ja ovat laajentuneet analytiikkaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Erikoisalueena on analytiikka ja verkkoliiketoiminnan kehittäminen.

Harri Kivi CO-Founder | Senior Web Developer

Jonnet ei muista Photoshop 3.0:aa tai Frontpagea. Harri muistaa niiden lisäksi onneksi paljon muutakin; yli 15 vuoden kokemus nettiprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta kuorrutettuna laajalla digiteknologioiden tuntemuksella. Erityisosaaminen: WordPress toteutukset ja räätälöinti (PHP/JS/CSS), tulkkaa tietokonekieltä ihmisille ja toisinpäin.

Ari Salonen Senior Specialist, eCommerce & Digital Marketing

Kokenut verkkokauppias ja piinkova myyntimies. Tämän luonnehdinnan lisäksi Ari on myös erittäin mukava kaveri. Vuonna 2001 alkaneen verkkokauppiaan uran lisäksi Ari on osaamisellaan auttanut myös useita suomalaisia yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita menestymään paremmin verkossa. Erityisosaaminen: Verkkokaupan strategiat ja operatiivinen toiminta, myynnin kehittäminen, Facebook-mainonta, SEM ja web-analytiikka.

Heikki Niemi Senior Web Designer

Heikki viilaa pikselit ja vektorit kuntoon. Heikillä on lähes kymmenen vuoden kokemus erilaisten verkkosivujen ja selainpohjaisten sovellusten suunnittelusta. Erityisosaaminen: Käyttöliittymä-, ja visuaalinen suunnittelu sekä sivustojen toteutukset.

Ville Björklund Digital Marketing Specialist

Ville on hankkinut kannuksensa Maltalla hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon työtehtävissä. Nykyään Ville on laajentanut osaamistaan myös hakukonemarkkinoinnin puolelle palvellakseen asiakkaitaan yhä kattavammin.

Ville nauttii työskentelemisestä hyvin erilaisten asiakkuuksien parissa ja uskoo, että paras lopputulos saavutetaan aina asiakkaan kanssa tapahtuvan tiiviin yhteistyön tuloksena. Erityisosaaminen: Hakukoneoptimointi ja erityisesti sisältöihin liittyvä optimointi.

Sulje