fbpx

CASE: Dynaset

Digiteamin koulutuksista hyötyä

“Olemme käyttäneet Digiteamia digimarkkinointi- ja analytiikkakoulutuksiin ja olleet tyytyväisiä. Koulutuksien sisältöön on panostettu ja sisällöt käydään läpi yrityksen tarpeet, liiketoiminta sekä henkilöstön osaamistaso huomioon ottaen. Meidän tapauksessa koulutukset on asetettu yrityksemme kontekstiin ja asioita on käyty konkreettisella tasolla läpi. Ikään kuin kädestä pitäen.”, kertoo Jyri Hartikainen, Marketing & Communication Coordinator, Marketing Team Leader.

Google Ads -koulutus

“Esimerkiksi hakusanamainonnan koulutuksessa ei jauhettu pelkkiä toiminnallisuuksia läpi, vaan näytettiin tapa, kuinka lähteä työkalua käyttämään ja tätä kautta oppimaan. Käytännönläheinen koulutus oli hyvä startti pidempiaikaiseen ja tulokselliseen mainontaan.”

Google Ads kampanjan rakentaminen koulutuksessa

“Koulutuksen konkretia meni niinkin pitkälle, että valitsimme itse asiakasryhmän, jolle teimme avainsanatutkimuksen ja rakensimme kampanjan yhdessä. Asiantuntijan ohjaamana rakentaminen opetti ymmärtämään millä oikeasti on merkitystä. Myös konkreettinen tapa hallinnoida hakusanoja auttoi tiimiä hahmottamaan, ettei tämäkään ole työtä kummasempaa.”

Koulutusprosessi toimii alusta loppuun

“Digiteamilta vastattiin tarjouspyyntöön ja muihin aiheeseen liittyviin kysymyksiin nopeasti ja täsmällisesti. Koulutus järjestettiin meidän toimitiloissa, joten osallistuminen oli helppoa. Koulutusmateriaalit saatiin luonnollisesti omaan käyttöön ja niistäpä onkin hyvä kertailla opittua.”

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Tapio Pulkkinen
CLIENT GROWTH LEAD