fbpx

Verkkokauppa kasvuun Digiteamin verkkokauppa­palvelun avulla

Digiteam jatkaa kasvuaan ja tarjoamamme palvelut luonnollisesti kehittyvät kasvun mukana. Digiteamilla kolme vuotta konsultointia, digimainontaa ja analytiikkaa tehnyt Ari Salonen on nimitetty Head of eCommerce tehtävään 1.9.2021 alkaen. Ari on Suomessa verkkokaupan pioneereja ja takana on jo yli 20-vuoden ura verkkokauppiaana. Arin vastuulla on verkkokauppapalveluiden kehittäminen ja verkkokauppa-asiakkuudet. Tuekseen Ari saa verkkokauppatiimin, josta löytyy kaiken kattavaa osaamista markkinoinnista verkkokauppojen rakentamiseen.

Menestyvän verkkokauppaliiketoiminnan rakentaminen ja kehittäminen vaativat osaamista varsin monista eri osa-alueista. Yrityksen on ymmärrettävä markkinoita, asiakkaita, kilpailutilannetta, kilpailuetuja, teknologioita, markkinointia, myyntiä ja logistiikkaa. Kaikkea tätä on vaikea hallita ja kehittää organisaation sisällä. Tähän kokonaisuuteen Digiteam tarjoaa nyt ratkaisun, jossa yhdistyy strateginen näkemys, suunnitelmallisuus ja vahva käytännön osaaminen sekä tekeminen.

Tutustu Digiteamin verkkokauppa­palveluihin

Digiteamin tavoitteena on olla verkkokaupan strateginen kasvun kumppani ja toimivimmillaan prosessi etenee seuraavasti:

01
Verkkokaupan kasvustrategia

Kasvustrategian avulla verkko­liiketoiminnan kehittäminen perustuu oikeisiin asioihin.

02
Verkkokaupan toteutus

Nykyaikainen, helposti skaalautuva verkkokauppa mahdollistaa kasvun.

03
Digi­markkinointi

Lisää asiakkaita ja myyntiä digi­markkinoinnin keinoin, brändiä unohtamatta.

04
Mittaaminen ja jatkuva kehitys

Lisää euroja olemassa olevasta liikenteestä ja asiakkaista.

Ymmärrys ja näkemys siitä missä olemme ja mihin olemme menossa auttaa asiakasta tekemään oikeita valintoja tulevaisuutta varten. Seuraava askel saattaa näin ollen olla uuden verkkokaupan rakentaminen. Mikäli todetaan, että olemassa oleva kauppa palvelee riittävän hyvin, voidaan edetä laadukkaan digimarkkinointisuunnitelman rakentamiseen ja digimarkkinoinnin toteuttamiseen.

Mittaaminen, tulosten peilaaminen asetettuihin tavoitteisiin ja oikeat toimenpiteet takaavat jatkuvan kehittymisen.

Arin kommentit Digiteamin uusista verkkokauppapalveluista

“Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa, että olen enemmän kuin innoissani päästessäni vastaamaan Digiteamin verkkokauppapalveluiden kehittämisestä! Projekti ja suunnittelutyö on toki aloitettu jo vuosi sitten, mutta nyt on sopiva hetki lanseerata koeponnistetut palvelut kaikille kiinnostuneille.”, Ari toteaa.

“20-vuotisen verkkokauppias urani aikana olen useasti pohtinut, että haluan jossain vaiheessa uraani keskittyä auttamaan juuri verkkokaupasta kasvua hakevia yrityksiä. Haasteena ja esteenä on ollut, että menestyvän verkkokaupan pyörittämiseen liittyy valtavasti asioita, joita yksi ihminen ei pysty hallitsemaan mitenkään. Nyt Digiteamilla on kuitenkin kasassa osaava verkkokauppatiimi, jonka avulla kahden vuosikymmenen käytännön kokemukseni verkkokaupasta voidaan laadukkaasti jalkauttaa.”

Vastuullani, Head of eCommerce roolissa, on pitää huoli, että asiakas lähtee kulkemaan oikeaan suuntaan kohti määriteltyjä tavoitteita ja myös pääsee niihin. Tämä luonnollisesti vaatii sen, että strategia ja siitä johdetut suunnitelmat ovat selvillä.

Näkemykseni on, että verkkokaupan kasvustrategia on perusta laadukkaalle startille. Tästä voidaan edetä esim. verkkokaupan toteutukseen tai mikäli kauppa on valmiina, niin strategian mukaisen digimarkkinointisuunnitelman laatimiseen. Kaiken kruunaa luonnollisesti suunnitelman toteuttaminen ammattilaisten toimesta ja jatkuva tulosten seuranta sekä analysointi.

Uskon, että nyt olemme ison asian äärellä ja kelkkaan kannattaa hypätä ennemmin kuin myöhemmin!

Tilaa Verkkokauppa kasvuun -asiakaskirje

Haluatko pysyä kärryillä verkkokaupan myynnin kasvattamisesta ja tärkeimmistä ajankohtaisista verkkokauppaan vaikuttavista asioista? Tilaa tästä kvartaaleittain sähköpostiin ilmestyvä Verkkokauppa kasvuun! -asiakaskirje.

Ari Salonen
Head of eCommerce

040 665 0848
ari.salonen@digiteam.fi

Jaa
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Uusimmat

Haluatko lisää luettavaa?

Haastamme, opastamme ja kerromme digitaalisen markkinoinnin ajankohtaisista asioista.