fbpx

CASE: Apollokaihdin.fi

Verkkokaupan toteutus – Apollokaihdin

Uudistimme alkuvuodesta 2022 pitkäaikaisen digimarkkinointi asiakkaamme Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy:n Apollokaihdin.fi verkkokaupan.

Uudistuksen tavoitteena oli rakentaa verkkokauppa, joka on

  • selkeä ja asiakasystävällinen
  • hakukoneoptimoitu ja helposti ylläpidettävä verkkokauppa.

Digiteamin vastuulle jäi myös hakukoneystävällisten tekstisisältöjen tuottaminen sivustolle.

Parhaiten onnistunut nettisivuprojekti missä minä olen urani varrella ollut mukana

Yksi parhaimmista ellei parhaiten onnistunut nettisivuprojekti missä olemme olleet mukana

Räätälöityjä ratkaisuja ja vaativa aikataulu

Kaikki Apollokaihtimen tuotteet valmistetaan mittatilauksena ja tästä johtuen verkkokauppaan tehtiin paljon asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja. Uusi sivusto oli saatava ulos ennen kevään sesonkia. Huomioiden sivuston laajuuden ja tarvittavat räätälöinnit aikataulusta muodostui erittäin haastava.

Verkkokaupan uudistuksen läpivientiin osallistui kaikkinensa 10 henkilöä. Sivuston ja sisältöjen valmistumista seurattiin viikottaisissa statuspalavereissa. Projekti eteni suunnitelmien mukaisesti ja haasteellisesta aikataulusta huolimatta verkkokauppa valmistui aikataulussa ja mikä tärkeintä asiakas oli lopputulokseen erittäin tyytyväinen!

Asiakas antoi haastavasta aikataulusta huolimatta meillä täyden työrauhan ja selvästi luotti meidän osaamiseen. Yhteistyö kaikkien projektiin osallistuneiden kanssa oli mieluisaa. Erityiskiitoksen haluan sanoa meidän sivustodivisioonalle, joka teki välillä erittäin pitkää päivää ja asiakkaan hämmästykseksi sai upean sivuston ajallaan julkaistua.

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Tapio Pulkkinen
CLIENT GROWTH LEAD