Analy­tiikalla johdettua digi­markkinointia

Valitse Digiteam kumppaniksesi digimarkkinointiin. Meiltä saat kaikki digimarkkinointipalvelut yhden katon alta. Kasvatamme myyntiäsi yrityksellesi parhaiten sopivissa digimarkkinoinnin kanavissa ja rakennamme yrityksellesi myyntiä tuottavan verkkosivuston tai verkkokaupan. Johdamme tarvittaessa koko digimarkkinointiasi laadukkaasti toteutetun analytiikan avulla.

Toteutamme tunnettuutta kasvattavan tai tarkasti kohdennetun taktisen digimarkkinoinnin. Digi soveltuu yhtä lailla B2B-myynnin kuin kuluttajamyynnin vauhdittamiseen, oli tavoitteesi liidien hankkiminen, yhteydenotot tai verkkokauppatilaukset. Digimarkkinointia voidaan käyttää osana muuta markkinointia tai itsenäisinä, vain digissä toteutettuina kokonaisuuksina.

Avullamme tavoitat asiakkaasi ostopolun eri vaiheissa oikealla tavalla.

Digimarkkinointi­suunnnitelma

Digimarkkinointi on hyvä aloittaa digimarkkinointisuunnitelman tekemisellä, tai olemassa olevan suunnitelman tarkastamisella. Suunnitelman avulla varmistetaan, että digimarkkinoinnissa ryhdytään tekemään niitä asioita, joista yrityksellesi on eniten hyötyä. Jos pakettisi on ns. ”kasassa”, voimme myös toteuttaa yksittäiseen kanavaan toteutetun mainonnan laadukkaasti, esim. Googlessa.  

Digimarkkinointi­suunnitelman hyödyt

Hyvin tehdyn suunnitelman avulla digimarkkinoinnista tulee kokonaisuudessaan tavoitteellista ja sitä on helppo johtaa.

Digimarkkinointisuunnitelmalla varmistetaan se, että yritykselläsi on selkeä kuva digimarkkinoinnin
nykytilasta ja tavoitteista, sekä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteista ja toimenpiteistä.

Älä tee mitään, ennen kuin olet kysynyt meiltä neuvoa, sillä se mitä haluat, ei välttämättä ole se mitä tarvitset

Digimarkkinointi­palvelut

Meiltä saat käyttöösi digimarkkinointitiimin, joka tuottaa yrityksellesi laadukasta digimarkkinointia. Digimarkkinointimme on analytiikalla johdettua. Analytiikalla johtaminen tarkoittaa digimarkkinoinnin kaikkien osa-alueiden jatkuvaa optimoimista mittauksen, analysoinnin ja testaamisen avulla. Tästä syystä
kaikki tekeminen aloitetaan analytiikan tarkastamisella ja kuntoon laittamisella.

Miksi Digiteam

Digiteamilta saat monipuoliset palvelut digimarkkinointisuunnitelman tekemisestä sen konkreettiseen toteutukseen.

Pystymme tarjoamaan laaja-alaisesti neuvontaa ja apua digimarkkinointiin. On järkevämpää tehdä asiat osaavan kumppanin kanssa kerralla kuntoon, kuin käyttää vuosia kaikkien osa-alueiden osittaiseen opetteluun ja vasta sitten etsiä hyvä kumppani.

Olemme itse auttaneet vuosien varrella useita suuria ja pieniä yrityksiä menestymään paremmin. Osaamme ottaa huomioon kaikki digimarkkinoinnin toimivuuteen, johtamiseen ja arkeen vaikuttavat asiat.

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Tapio Pulkkinen
CLIENT GROWTH LEAD