Analy­tiikalla johdettua digi­markkinointia

Analytiikalla johdettu digimarkkinointi tarkoittaa digimarkkinoinnin kaikkien osa-alueiden jatkuvaa optimoimista mittauksen, analysoinnin ja testaamisen avulla. Jatkuvan kasvun kehittämiselle on myös keksitty trendikäs nimi Growth hacking, jota olemme tehneet jo vuosia ennen termin keksimistä.

Periaate toimii niin suuressa mittakaavassa, esimerkiksi digimarkkinointistrategian luomisen yhteydessä kuin yksittäisen median, esim. hakukonelöydettävyyttä kehittämisessä.

Palvelumme avulla saat​

Pitkän tähtäimen suunnitelman ja toteutuksen, tai nopeita tuloksia tuottavat markkinointipalvelut

Tarkasti kohdennettu mainonta tuottaa nopeasti tuloksia
Organisaatiosi digimarkkinoinnin osaaminen kasvaa

Asiakas­lupauksemme

  • Markkinointitoimenpiteet valitaan liiketoiminnan tavoitteiden kautta
  • Tekemistä johdetaan ja optimoidaan laadukkaan mittauksen avulla
  • Tulokset, niihin vaikuttavat asiat, valittujen toimenpiteiden perusteet ja toimenpiteiden vaikutukset avataan asiakkaalle läpinäkyvästi ja helposti ymmärrettävässä muodossa.
  • Markkinointia ylläpidetään ja optimoidaan proaktiivisesti

Miksi me?

Web-analytiikan ja digimarkkinoinnin syväosaamisen lisäksi meillä on pitkä kokemus eri alojen yritysten liiketoiminnasta ja myyntitavoista. Paraskaan digimarkkinoija ei pysty auttamaan yritystäsi, jos tämä ei ymmärrä sitä mikä saa viestisi menemään perille, tai asiakkaasi ostamaan.

Tunnistamme myös tilanteet, joissa tarvitaan muiden apua. Tärkeintä on asiakkaan etu ja tulokset. Ei ole häpeä hankkia parasta osaajaa toteuttamaan tarvittavat toimenpiteet.

Pyydä asiantuntijamme johtamaan digimarkkinointiasi.

Meistä sanottua

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Riku Seppälä

CO-FOUNDER | DIGITAL ADVISOR

Sulje