fbpx

Sisällöntuotanto

Digiteam tarjoaa laadukasta sisällöntuotantopalvelua yrityksille ja organisaatioille.

Tuotamme sisältöjä tehokkaasti kohderyhmällenne suunnattuna.

  • verkkosivuille
  • blogiin
  • somekanaviin
  • artikkeleihin.

Sisällöntuotantoa eri kanaviin ja ostopolun vaiheisiin

Vuosien kokemuksella tiedämme, mihin kohtaan ostopolkua eri digikanavat soveltuvat sekä minkälainen tekstisisältö eri kanavissa toimii.

Autammekin yritystäsi mielellämme punomaan sisältömarkkinoinnin tehokkaaksi osaksi digimarkkinointipalettia.

Sisällöntuotantoa projekteihin tai jatkuvana palveluna

Sisällöntuotantopalvelumme on sovitettavissa yrityksesi tarpeisiin ja toiveisiin. Voimme laatia teille halutessanne pitkän tähtäimen sisältösuunnitelman tai tuottaa sisällöt yksittäiseen toimeksiantoon, esimerkiksi artikkeliin, kampanjaan, blogijulkaisuun tai verkkosivuprojektiin.

Palvelumme ansiosta sisällöntuotanto on teille helppoa ja säännöllistä, ja prosessi vie osaajienne aikaa vain maltillisesti. Ammattikirjoittaja työstää aineistot harkituksi ja hakukoneoptimoiduksi kokonaisuudeksi, joka kommenttienne myötä hiotaan lopulliseen muotoonsa.

Lopputuloksena saatte kaikkiin kanaviin korkeatasoiset tekstisisällöt – brändinne äänellä kerrottuna.

Sisällöntuotantopalvelut

Verkkosivuston sisällöntuotanto

Digiteamilta saat laadukasta sisällöntuotantoa uusille tai nykyisille nettisivuille, tehokkaasti ja vaivattomasti. Suurempienkin sivustojen taustatyö voidaan hoitaa muutamalla haastattelulla, jolloin säästätte omaa aikaanne ydintekemiseen ja verkkosivuprojekti etenee mutkattomasti maaliin.

Taustatyön pohjalta viestintäammattilainen työstää teille verkkosivutekstit, jotka puhuttelevat kohderyhmää ja huomioivat myynnilliset tavoitteet. Lopputuloksena saatte hakukoneoptimoidun ja yhtenäisen kokonaisuuden, jossa korostuvat yrityksenne kilpailutekijät.

Verkkosivujen sisällöntuotanto toteutetaan mielellään osana verkkosivusto- tai verkkokauppaprojektia, mutta voidaan tarjota myös erillisenä palveluna.

Blogitekstien sisällöt

Tarjoamme yrityksille sisällöntuotantopalveluna myös kiinnostavat blogiartikkelit, joissa huomioidaan hakukoneoptimointi, helppolukuisuus ja yrityksenne brändin äänensävy.

Säännöllisesti päivittyvä blogi tukee erinomaisesti hakukonelöydettävyyttä. Meiltä saatkin blogiartikkelit huolellisella taustatyöllä ja harkitulla näkökulmalla – yrityksesi ydinosaamisen nivoutuessa osaksi lukijalle hyödyllistä kokonaisuutta.

Natiivimainonnan artikkelit

Meiltä saat ammattitaitoisen tekstintuotannon myös yrityksesi natiivimainontaan. Artikkeli voidaan kirjoittaa esimerkiksi yrityksesi asiantuntijan tai asiakkaan haastattelun pohjalta.

Ammattikirjoittaja työstää tekstistä kohdeyleisölle suunnatun kokonaisuuden, jossa yrityksesi tuotteet tai palvelut tehdään potentiaalisille asiakkaille tutuiksi mielenkiintoisella tavalla.

Yhdistettynä tarjoamiimme digimarkkinoinnin palveluihin, saat artikkelille myös tehokkaasti näkyvyyttä oikean kohdeyleisön keskuudessa. Lue lisää natiivimainonnan palveluistamme.

Somejulkaisujen sisällöt

Tuottavatko säännölliset somejulkaisut päänvaivaa? Me autamme tarjoamalla ajankohtaista ja brändinne näköistä tekstintuotantoa – erilaisiin somekanaviin räätälöitynä. Tavoitteellinen ja jatkuva somenäkyvyyys tuo esille asiantuntemuksenne, viihdyttää, luo mielikuvia ja rakentaa luottamusta. Palvelumme avulla tämä on yrityksellesi vaivatonta, ja saatte valmiit tekstit hashtageineen julkaistavaksi sovitussa aikataulussa.

Ladattavat oppaat

Haluaisitko muuta tekstintuotantoa nykyaikaisen sisältömarkkinoinnin tueksi? Me tuotamme ammattitaidolla myös ladattavat oppaat uutiskirjerekisterin kasvattamiseksi sekä tarvitsemasi muut tekstityöt.

Hakukoneoptioidut sisällöt ja artikkelit

Toteutamme hakukoneoptimoituja sisältöjä moneen eri kanavaan ja tarkoitukseen. Lisäksi suunnittelemme sisältöihin jakelustrategiat eri medioihin.

Esimerkkejä sisällöntuotannosta

Katso Kattokeskuksen artikkeli Karjalaisessa.
Lue Hexaplanin artikkeli Raahen Seudussa
Sivuston uudistajan opas

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Tapio Pulkkinen
CLIENT GROWTH LEAD