Sisällöntuotanto

Digiteam tarjoaa laadukasta sisällöntuotantopalvelua yrityksesi verkkosivuille, blogiin, somekanaviin ja artikkeleihin. Tehokkaasti, strategisella näkökulmalla ja kohderyhmällenne suunnattuna. Vuosien kokemuksella tiedämme, mihin kohtaan ostopolkua eri digikanavat soveltuvat sekä minkälainen tekstisisältö eri kanavissa toimii.

Autammekin yritystäsi mielellämme punomaan sisältömarkkinoinnin tehokkaaksi osaksi digimarkkinointipalettia.

Sisällöntuotantoa projekteihin tai jatkuvana palveluna

Sisällöntuotantopalvelumme on sovitettavissa yrityksesi tarpeisiin ja toiveisiin. Voimme laatia teille halutessanne pitkän tähtäimen sisältösuunnitelman tai tuottaa sisällöt yksittäiseen toimeksiantoon, esimerkiksi artikkeliin, kampanjaan, blogijulkaisuun tai verkkosivuprojektiin.

Palvelumme ansiosta sisällöntuotanto on teille helppoa ja säännöllistä, ja prosessi vie osaajienne aikaa vain maltillisesti. Ammattikirjoittaja työstää aineistot harkituksi ja hakukoneoptimoiduksi kokonaisuudeksi, joka kommenttienne myötä hiotaan lopulliseen muotoonsa. Lopputuloksena saatte kaikkiin kanaviin korkeatasoiset tekstisisällöt – brändinne äänellä kerrottuna.

Sisällöntuotanto – näin autamme:

Sisällön­tuotantopalvelut

Nettisivujen sisällöntuotanto

Digiteamilta saat laadukasta sisällöntuotantoa uusille tai nykyisille nettisivuille, tehokkaasti ja vaivattomasti. Suurempienkin sivustojen taustatyö voidaan hoitaa muutamalla haastattelulla, jolloin säästätte omaa aikaanne ydintekemiseen ja verkkosivuprojekti etenee mutkattomasti maaliin. Taustatyön pohjalta viestintäammattilainen työstää teille verkkosivutekstit, jotka puhuttelevat kohderyhmää ja huomioivat myynnilliset tavoitteet. Lopputuloksena saatte hakukoneoptimoidun ja yhtenäisen kokonaisuuden, jossa korostuvat yrityksenne kilpailutekijät.

Verkkosivujen sisällöntuotanto toteutetaan mielellään osana verkkosivusto- tai verkkokauppaprojektia, mutta voidaan tarjota myös erillisenä palveluna.

Blogitekstien sisällöt

Tarjoamme yrityksille sisällöntuotantopalveluna myös kiinnostavat blogiartikkelit, joissa huomioidaan hakukoneoptimointi, helppolukuisuus ja yrityksenne brändin äänensävy.

Säännöllisesti päivittyvä blogi tukee erinomaisesti hakukonelöydettävyyttä. Meiltä saatkin blogiartikkelit huolellisella taustatyöllä ja harkitulla näkökulmalla – yrityksesi ydinosaamisen nivoutuessa osaksi lukijalle hyödyllistä kokonaisuutta.

Natiivimainonnan artikkelit

Meiltä saat ammattitaitoisen tekstintuotannon myös yrityksesi natiivimainontaan. Artikkeli voidaan kirjoittaa esimerkiksi yrityksesi asiantuntijan tai asiakkaan haastattelun pohjalta. Ammattikirjoittaja työstää tekstistä kohdeyleisölle suunnatun kokonaisuuden, jossa yrityksesi tuotteet tai palvelut tehdään potentiaalisille asiakkaille tutuiksi mielenkiintoisella tavalla.

Yhdistettynä tarjoamiimme digimarkkinoinnin palveluihin, saat artikkelille myös tehokkaasti näkyvyyttä oikean kohdeyleisön keskuudessa. Lue lisää natiivimainonnan palveluistamme.

Somejulkaisujen sisällöt

Tuottavatko säännölliset somejulkaisut päänvaivaa? Me autamme tarjoamalla ajankohtaista ja brändinne näköistä tekstintuotantoa – erilaisiin somekanaviin räätälöitynä. Tavoitteellinen ja jatkuva somenäkyvyyys tuo esille asiantuntemuksenne, viihdyttää, luo mielikuvia ja rakentaa luottamusta. Palvelumme avulla tämä on yrityksellesi vaivatonta, ja saatte valmiit tekstit hashtageineen julkaistavaksi sovitussa aikataulussa.

Ladattavat oppaat

Haluaisitko muuta tekstintuotantoa nykyaikaisen sisältömarkkinoinnin tueksi? Me tuotamme ammattitaidolla myös ladattavat oppaat uutiskirjerekisterin kasvattamiseksi sekä tarvitsemasi muut tekstityöt.

Hakukoneoptioidut sisällöt ja artikkelit

Toteutamme  hakukoneoptimoituja sisältöjä moneen eri kanavaan ja tarkoitukseen. Lisäksi suunnittelemme sisältöihin jakelustrategiat eri medioihin.

Katso Kattokeskuksen artikkeli Karjalaisessa.

Lue Hexaplanin artikkeli Raahen Seudussa

Näin sisällöntuotantopalvelu etenee

Sisällöntuotantopalvelu on yrityksellesi helppoa, eikä vaadi suurta ajallista panostusta. Ammattikirjoittaja vastaa taustatyöstä – perehtyy yritykseesi ja aihepiiriin sekä haastattelee asiantuntijaanne tai yhdessä sovittua tahoa. Ehdotus tekstistä viimeistellään aina kommenttienne pohjalta, jolloin saatte laadukkaat sisällöt sovitussa aikataulussa ja brändillenne sopivalla äänensävyllä.

Sisällöntuotannon vaiheet:

  • Haastattelu – käydään tekstin kannalta oleelliset aihealueet läpi
  • Sisällöntuotanto – lähetetään ehdotus sisällöistä
  • Asiakas tarkastaa ja kommentoi
  • Hyväksytyt sisällöt julkaistaan

Digiteamin asiantuntevan tiimin avulla sisällöille voidaan myös hankkia näkyvyyttä tehokkailla ja kohdennetuilla digimarkkinointitoimenpiteillä.

Miksi ostaa sisällöntuotanto palveluna?

Hankkimalla sisällöntuotantopalvelun Digiteamilta, saat seuraavat hyödyt:

  • Sivustoprojektit etenevät sujuvasti maaliin. Sisällöt ovat yritykselle iso ponnistus itse tehtynä, mutta näin matka taittuu vauhdilla eteenpäin – ilman pullonkauloja.
  • Sisällöt tuotetaan yhtenevällä tyylillä
  • Sivustoille saadaan riittävästi laadukasta sisältöä käyttäjälle ja hakukoneelle
  • Blogi päivittyy aktiivisesti ja sisältö on tuoretta
  • Sisällöntuotanto on suunnitelmallista ja jatkuvaa
  • Sisältömarkkinointia on helpompi toteuttaa, mm. uutiskirjeet, some-mainonta.

Miksi Digiteam?

Osaajillamme on vahva kokemus viestinnästä ja sisältömarkkinoinnista sekä ymmärrys eri kanavien vaatimuksista tekstintuotannolle. Meillä on laaja kaupallinen ymmärrys eri toimialoilta, ja ydinosaamistamme ovat perusteellinen taustatyö sekä asiakkaan kilpailutekijöiden kiteyttäminen.

Sisällöt pohjautuvat aina tavoitteisiinne, tarkkaan mietittyyn näkökulmaan ja kohdeyleisöön perehtymiseen. Sisällöntuotannon menestysresepti onkin yrityksesi omien asiantuntijoiden ammentama arvokas tieto ja sisällöntuottajamme kyky sanoittaa se kiinnostavaksi ja tavoitteelliseksi kokonaisuudeksi.

Tunnemme tarkasti digimarkkinoinnin kentän, joten autamme sinua myös sisältöjen täysimittaisessa hyödyntämisessä. Kehitämme yrityksesi nettisivuja tai digimarkkinointia kokonaisuutena, joten käytössäsi on aina koko tiimimme laaja-alainen osaaminen.