Verkkokaupan perustaminen

Digiteam on oikea kumppani verkkokaupan perustamiseen. Olemme itse toimineet verkkokauppiaina ja auttaneet vuosien varrella useita suuria ja pieniä verkkokauppoja menestymään paremmin. Osaamme ottaa huomioon kaikki verkkokaupan toimivuuteen, myyntiin ja verkkokauppiaan arkeen vaikuttavat asiat.

Meiltä saat apua verkkokaupan suunnitteluun, tekniseen toteutukseen, markkinointiin ja verkkokaupan myynnin kehittämiseen. Verkkokauppa-alustan valinta ja tekninen toteutus ovat vain yksi osa-alue, jossa autamme.

Meille on tärkeintä, että lähdet verkkokauppaan oikeista syistä ja tavalla, jolla kaupallasi on mahdollisuus menestyä.

Toteutuksiamme

Verkkokauppa-alustat

Woocommerce verkkokauppa

WooCommercella teemme täysin asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä verkkokauppoja. WooCommerce on WordPressin verkkokauppalaajennus. Se on siis oikea valinta myös silloin, jos haluat verkkokaupan ja verkkosivuston toimivan saumattomasti yhdessä.

Täysin räätälöitävä kokonaisuus mahdollistaa näyttävät toteutukset ja räätälöidyt tekniset ratkaisut. Teknisesti laadukkaan toteutuksen lisäksi, tarjoamme joustavan ja laadukkaan WooCommerce-verkkokaupan ylläpitopalvelun.

MyCashflow verkkokauppa

MyCashflowlla toteutamme kevyempiä ja suoraviivaisempia verkkokauppatoteutuksia. Jos verkkokauppa ei vaadi merkittäviä räätälöintejä tai integraatioita, MyCashflow saatta olla sinulle oikea ratkaisu.

MyCashflow-kaupan rakentaminen on nopeaa eikä vaadi välttämättä teknistä osaamista

Kerro tarpeesi ja alustavat resurssisi, niin me arvioimme kumpi ratkaisu on yrityksellesi parempi.

Menestyvän verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan myyntilukuihin vaikuttavat itse verkkokauppa, yrityksen tunnettuus, tuotteiden kilpailukyky ja kysyntä, trendit, kilpailutilanne ja ihmisten kulloinenkin ostokyky. Näistä jokainen osa-alue koostuu useista tekijöistä, joista kaikkiin et voi vaikuttaa.

Me pystymme kartoittamaan ja selvittämään ne osa-alueet, joihin voit toteutusvaiheessa vaikuttaa.  Voimme myös selvittää verkkokauppasi menestyspotentiaalin, uhkat, mahdollisuudet, heikkoudet, liikeideasi vahvuudet ja asettaa kaupalle myynnilliset tavoitteet, sekä suunnitella tavat, joilla tavoitteet saavutetaan.

Vaikka mieluusti teemme verkkokaupan teknisen toteutuksen, suosittelemme vahvasti verkkokaupan perustamisen konsultointipalvelua.

Miksi Digiteam

Digiteamilta saat monipuoliset palvelut verkkokaupan perustamisesta aina verkkokaupan myynnin kehittämiseen ja markkinointiin. Voimme auttaa myös käytännön asioihin liittyvissä kysymyksissä, kuten rahtisopimusten, asiakashallintajärjestelmän tai maksutapojen valinnassa ja jossain määrin voimme neuvoa myös varastojärjestelyjen kanssa.

Monipuolista verkkokauppa­osaamista

Pystymme tarjoamaan laaja-alaisesti neuvontaa ja apua verkkokauppiaalle. Verkkokaupan pyörittäjältä vaaditaan todella monipuolista osaamista ja laajan tehtäväkentän hallitsemista. On järkevämpää tehdä asiat osaavan kumppanin kanssa kerralla kuntoon, kuin käyttää vuosia kaikkein osa-alueiden osittaiseen opetteluun ja vasta sitten etsiä hyvä kumppani. Olemme itse toimineet verkkokauppiaina ja auttaneet vuosien varrella useita suuria ja pieniä verkkokauppoja menestymään paremmin. Osaamme ottaa huomioon kaikki verkkokaupan toimivuuteen, myyntiin ja verkkokauppiaan arkeen vaikuttavat asiat.