fbpx

Verkkokaupan perustaminen

Digiteam on oikea kumppani verkkokaupan perustamiseen. Toimimme itse verkkokauppiaina, ja olemme auttaneet vuosien varrella kymmeniä suuria ja pieniä verkkokauppoja menestymään paremmin.  Emme keskity pelkästään verkkokaupan tekniseen toteutukseen, vaan otamme huomioon myös verkkokaupan myyntiin vaikuttavia asioita kauppaa perustettaessa. Asiakkainamme on suomalaisia PK-sektorin yrityksiä sekä BtoC, että BtoB markkinoilta. Asiakkaitamme yhdistää selkeä strateginen tahtotila verkkokauppaliiketoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen. Meiltä saat verkkokaupan avaimet käteen palveluna ja aina räätälöitynä toimituksena.
Toteutuksiamme

Menestyvän verkkokaupan perustaminen

Pystymme kartoittamaan ja selvittämään ne osa-alueet, joihin voidaan verkkokaupan toteutusvaiheessa vaikuttaa. Voimme myös selvittää verkkokauppasi menestyspotentiaalin, mahdollisuudet, uhat, heikkoudet, vahvuudet sekä asettaa kaupalle myynnilliset tavoitteet.

Verkkokaupan menestykseen vaikuttavat mm.

  • Yrityksen tunnettuus
  • Tuotteiden kilpailukyky
  • Markkina & trendit
  • Kilpailutilanne
  • Verkkokaupan tekninen toteutus
  • Ihmisten kulloinenkin ostovoima

 

Digiteamilla on vahva, yli 20 vuoden käytännön kokemus verkkokauppiaana toimimisesta, ja osaamme ottaa huomioon niin verkkokaupan tekniset valinnat kuin liiketoiminnalliset päätökset verkkokauppaa perustettaessa. Tarvittaessa saat Digiteamilta verkkokaupan perustamisen ja kehittämisen ajaksi ulkoistetun eCommerce-päällikön, joka löytää parhaat ratkaisut ja toimintatavat verkkokaupan käynnistämiselle ja toteuttamiselle.

Tilaa Verkkokauppa kasvuun -asiakaskirje

Haluatko pysyä kärryillä verkkokaupan myynnin kasvattamisesta ja tärkeimmistä ajankohtaisista verkkokauppaan vaikuttavista asioista? Tilaa tästä kvartaaleittain sähköpostiin ilmestyvä Verkkokauppa kasvuun! -asiakaskirje.

Verkkokauppa-alustat

Woocommerce verkkokauppa

Olemme erikoistuneet WooCommerce- verkkokauppa-alustalla toteutettaviin verkkokauppoihin. Teemme WooCommercella asiakkaan toiveiden mukaan ulkoasuiltaan ja teknisiltä ratkaisuiltaan täysin räätälöityjä verkkokauppoja.

WooCommerce on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa verkkokaupankäynnin saumattoman asiakaskokemuksen niin loppuasiakkaille kuin yrityksen sisäisille käyttäjille. Tarpeiden kasvaessa järjestelmä myös skaalaa tarpeiden mukaisesti.

WooCommerce on oikea valinta, kun haluat verkkokaupan ja verkkosivuston toimivan saumattomasti yhdessä.

Usein verkkokauppa integroidaan asiakkaan olemassa oleviin taustajärjestelmiin, kuten toiminnanohjaukseen (erp), asiakkuudenhallintaan (crm) tai kassa-ja varastonhallintajärjestelmiin. Osaamme auttaa myös teknisiin integrointeihin liittyvissä asioissa silloin, kun verkkokaupan täytyy kommunikoida muiden järjestelmien kanssa.

Verkkokaupan ylläpito

Verkkokaupan teknisen- ja ulkoasutoteutuksen lisäksi tarjoamme WooCommerce-verkkokaupan ylläpitopalvelun, joka vastaa kasvavan verkkokaupan tarpeita. Ylläpidämme toteuttamiamme verkkokauppoja suomalaisella web-hosting palveluntarjoaja Seravo Oy:n wp-palvelu.fi ympäristössä.

Seravon ylläpitopalvelut sisältävät mm:

  • Päivittäiset varmuuskopiot verkkokaupasta
  • 24/7 valvonta ja reagointi
  • SSL-varmenteet
  • Tietoturvatakuut

Halusimme uudistaa verkkosivustomme ja perustaa B2B verkkokaupan. Saimme suosituksen Digiteamin palveluista yhteistyökumppanimme kautta. Projekti aloitettiin nykytila-analyysillä ja verkkokaupan kasvustrategialla. Huolellisesti tehdyn alkukartoituksen ja kasvustrategian perusteella selvisi, että sopiva tekninen ratkaisu tarpeisiin olisi räätälöity WordPress + WooCommerce toteutus. Mainoskanavat sekä muut myyntiä edistävät työkalut valittiin myös tehdyn kasvustrategian avulla.Suunnitelmien mukaisella verkkokaupan kehittämisellä ja digimarkkinoinnin avulla oikea kohderyhmä on nyt saatu verkkokauppaan ja verkkokaupasta on muodostunut meille erittäin tärkeä myyntikanava. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Digiteamin ammattitaitoon ja joustavaan tapaan tehdä yhteistyötä!

Miksi Digiteam

Digiteamilta saat monipuoliset palvelut verkkokaupan perustamisesta aina verkkokaupan myynnin kehittämiseen ja markkinointiin. Voimme auttaa myös käytännön asioihin liittyvissä kysymyksissä, kuten rahtisopimusten, asiakashallintajärjestelmän tai maksutapojen valinnassa ja jossain määrin voimme neuvoa myös varastojärjestelyjen kanssa.

Monipuolista verkkokauppa­osaamista

Pystymme tarjoamaan laaja-alaisesti osaamista ja apua verkkokauppiaalle. Verkkokaupan pyörittäjältä vaaditaan todella monipuolista osaamista ja laajan tehtäväkentän hallitsemista. On järkevämpää sekä ajallisesti että taloudellisesti laittaa asiat kerralla kuntoon osaavan kumppanin kuin käyttää vuosia kaikkien osa-alueiden osittaiseen opetteluun, ja vasta sitten etsiä hyvä kumppani.
Meiltä saat apua verkkokaupan suunnitteluun, tekniseen toteutukseen, markkinointiin sekä verkkokaupan liiketoiminnan kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä verkkokaupan kehittämisestä.

Ari Salonen
Head of eCommerce