fbpx

Matomo Analytics

Matomo Analytics on GDPR-ystävällinen analytiikkavaihtoehto Google Analyticsille. Matomon kautta kerätyt tiedot ovat organisaatiosi hallussa.

Matomo -palvelut

Avullamme varmistat, että saat Matomo Analyticsista kaiken irti. Autamme Matomon käyttöönotosta aina tulosten tulkintaan saakka.

  1. Matomon käyttöönotto ja analytiikan ylläpito
  2. Raportoinnin ja näkymien luominen
  3. Analyysit ja tulosten tulkinta

Matomo Analytics

Matomo käyttöönotto

Liiketoimintatavoitteiden mittaus ja raportointi käyttäjäystävällisellä tavalla.

  • Asennus
  • Asetusten määrittely
  • Konversiot
  • Tapahtumat

Matomo – huomioitavat asiat

Tärkeiden asioiden mittaaminen edellyttää oikeaa tapaa kerätä tietoa ja järkevien näkymien luomista, jotta seurantatiedosta saadaan hyötyä. Digiteamin seurantamallilla varmistat, että saat oikeaa dataa käyttökelpoisessa muodossa päätöksenteon tueksi.

Matomo Analytics käyttöönotto

Hoidamme asennuksen ja laitamme asetukset kuntoon alusta loppuun. Hyväksi havaittu toteutustapamme varmistaa, että mittaus toimii oikein, kaikki liiketoimintakriittinen tieto on mittauksessa, seurantadata on selkokielistä, avainluvut on esitetty raporteissa helposti ymmärrettävillä termeillä.

Käyttöönotossa on pyritty myös siihen, että asennus on aikaa kestävä, jotta analytiikka pysyisi luotettavana ja ajan tasalla myös sivustolla tapahtuvien muutosten jälkeen.

Miksi valita Digiteam?

Digiteamilla on yli 15 vuoden käytännön kokemus analytiikan hyödyntämisessä julkisen sektorin organisaatioiden ja yritysten kanssa. Teknisen osaamisen lisäksi lähestymisemme on hyvin käyttäjäystävällistä ja pyrimme varmistamaan, että asiakkaamme saavat analytiikasta käytännön hyötyä omassa työssään ja tavoitteidensa saavuttamisessa. 

Meiltä saat apua analytiikan teknisessä käyttöönotossa, tavoitteiden määrittelyssä, raportoinnin luomisessa, analytiikan ylläpidossa, koulutuksissa, tulosten analysoinnissa, toimintasuunnitelmien tekemisessä ja tuloksia kehittävien toimenpiteiden toteutuksessa niin digimarkkinoinnissa kuin verkkosivustoprojektien kautta.

Ota yhteyttä

Laitetaan sinunkin digimarkkinointi tuottamaan.

Tapio Pulkkinen
CLIENT GROWTH LEAD