Verkkokauppa­palvelut

Digiteamilta saat monipuoliset palvelut verkkokaupan perustamisesta aina verkkokaupan myynnin kehittämiseen ja markkinointiin. 

Voimme auttaa myös käytännön asioihin liittyvissä kysymyksissä, kuten rahtisopimusten, asiakashallintajärjestelmän tai maksutapojen valinnassa.

Asiakkaitamme

Monipuolista verkkokauppa­osaamista

Pystymme tarjoamaan laaja-alaisesti neuvontaa ja apua verkkokauppiaalle. Verkkokaupan pyörittäjältä vaaditaan todella monipuolista osaamista ja laajan tehtäväkentän hallitsemista. On järkevämpää tehdä asiat osaavan kumppanin kanssa kerralla kuntoon, kuin käyttää vuosia kaikkein osa-alueiden osittaiseen opetteluun ja vasta sitten etsiä hyvä kumppani.

Olemme itse toimineet verkkokauppiaina ja auttaneet vuosien varrella useita suuria ja pieniä verkkokauppoja menestymään paremmin. Osaamme ottaa huomioon kaikki verkkokaupan toimivuuteen, myyntiin ja verkkokauppiaan arkeen vaikuttavat asiat.

Verkkokaupan perustamisen konsultointi

Uuden verkkokaupan perustamisen taustatyöhön kannattaa varata resursseja, sillä tämä on projektin yksi kriittisimmistä vaiheista. Asian osaavan konsultin avustuksella verkkokauppa saadaan myyväksi ja tuottamaan mahdollisimman nopeasti. 

Palvelumme avulla kirkastetaan toiminta-ajatus ja varmistetaan liikeidean soveltuvuus verkkoon. Hyvän määrittelyn avulla voidaan tehdä oikeat tekniset valinnat, jotka palvelevat tarpeita vielä vuosien kuluttua.

Konsultin avustuksella verkkokaupan perustamisen kustannukset pysyvät hallinnassa ja projekti resursoidaan oikein. Käytännössä palvelumme avulla tiedetään mitä ollaan tekemässä, miksi ollaan tekemässä ja mitä se maksaa.

Verkkokaupan toteutus

Rakennamme verkkokauppoja WooCommerce tai MyCashflow verkkokauppa-alustoilla. WooCommercella teemme täysin asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä verkkokauppoja. WooCommerce on WordPressin verkkokauppalaajennus. Se on siis oikea valinta myös silloin, jos haluat verkkokaupan ja verkkosivuston toimivan saumattomasti yhdessä.

MyCashflowlla toteutamme kevyempiä ja suoraviivaisempia verkkokauppatoteutuksia. Jos verkkokauppa ei vaadi merkittäviä räätälöintejä tai integraatioita, MyCashflow saatta olla sinulle oikea ratkaisu.

Kerro tarpeesi ja alustavat resurssisi, niin me arvioimme kumpi ratkaisu on yrityksellesi parempi.

Verkkokaupan markkinointi

Digiteamilta saat analytiikan avulla johdettua verkkokaupan markkinointia. Ymmärrämme verkkokauppa-asiakkaan ostokäyttäytymistä ja ostoprosessin eri vaiheita. 

Pystymme valitsemaan verkkokaupalle tuottavimmat markkinointikanavat ja otamme markkinointipalveluissa huomioon aina myös verkkokaupan myynnin pitkäjänteisen kehittämisen. 

Emme tee media- ja markkinointipalveluvalintoja sen mukaan, mikä meistä on mukavinta tehdä, vaan sen mukaan, mikä tuo asiakkaalle suurimman hyödyn.

Verkkokaupan myynnin kehittäminen

Verkkokaupan myynnin kehittäminen ottaa kantaa kokonaisvaltaisesti verkkokaupan nykytilanteeseen, tavoitteisiin, toteutukseen, kilpailutilanteeseen, verkkopresenssiin ja markkinointiin. 

Palvelumme avulla kartoitetaan mitä tähän saakka on tehty ja mikä nykytilanne on. Tämän perusteella luodaan suunnitelma ja lista konkreettisista kehittämisvaihtoehdoista. Vaihtoehdot priorisoidaan vaikuttavuuden, tekemisen helppouden tai nopeuden ja kustannusten perusteella.