Verkkokaupan markkinointi

Digiteamilta saat osaavaa ja aidosti analytiikan päällä johdettua verkkokaupan markkinointia. Ymmärrämme verkkokauppa-asiakkaan ostokäyttäytymistä ja ostoprosessin eri vaiheita. 

Pystymme valitsemaan kaupalle tuottavimmat markkinointikanavat ja otamme markkinointipalveluissa huomioon verkkokaupan myynnin pitkäjänteisen kehittämisen. 

Asiakkaitamme

Markkinointi­palvelut

Verkkokaupan markkinointi on pitkäjänteistä, suunnitelmallista, mutta samalla hyvin aktiivista tekemistä. Se pitää sisällään paljon eri kanavien tai viestien ja näiden molempien yhdistelmien testaamista.

Ohjaamme tekemistä web-analytiikan, eli jatkuvan mittauksen ja analysoinnin avulla. Tulokset näkyvät parhaimmillaan erittäin nopeasti myynnissä.

Digimarkkinointi­palvelut

Kun markkinointi ei auta

Jos markkinointi ei tuo verkkokauppaan myyntiä, pitää syy tutkia. Ongelma voi löytyä verkkokaupan käytettävyydestä tai kyvystä myydä, tuotteiden tai yrityksen heikosta tunnettuudesta tai brändistä, yleisestä taloudellisesta tilanteesta tai kilpailutilanteesta. 

Autamme yritystäsi paikallistamaan ongelman jo ennen markkinoinnin aloittamista, jotta verkkokaupan myynnin kehittäminen aloitetaan oikeasta paikasta.

Haluatko selvittää oman verkkokauppasi markkinointivalmiuden?

Miksi Digiteam

Digiteamilta saat monipuoliset palvelut verkkokaupan perustamisesta aina verkkokaupan myynnin kehittämiseen ja markkinointiin. Voimme auttaa myös käytännön asioihin liittyvissä kysymyksissä, kuten rahtisopimusten, asiakashallintajärjestelmän tai maksutapojen valinnassa ja jossain määrin voimme neuvoa myös varastojärjestelyjen kanssa.

Monipuolista verkkokauppa­osaamista

Pystymme tarjoamaan laaja-alaisesti neuvontaa ja apua verkkokauppiaalle. Verkkokaupan pyörittäjältä vaaditaan todella monipuolista osaamista ja laajan tehtäväkentän hallitsemista. On järkevämpää tehdä asiat osaavan kumppanin kanssa kerralla kuntoon, kuin käyttää vuosia kaikkein osa-alueiden osittaiseen opetteluun ja vasta sitten etsiä hyvä kumppani. Olemme itse toimineet verkkokauppiaina ja auttaneet vuosien varrella useita suuria ja pieniä verkkokauppoja menestymään paremmin. Osaamme ottaa huomioon kaikki verkkokaupan toimivuuteen, myyntiin ja verkkokauppiaan arkeen vaikuttavat asiat.

Case: Digitaalinen markkinointi kasvattaa Liukuovitukkua