fbpx

Henkilöesittely – Tapio Pulkkinen

Tervehdys,

Liityin Digiteamin mahtavaan porukkaan syksyllä 2020 aloittaen työt myynnillisessä roolissa.

Olen työskennellyt digitaalisen markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan parissa jo yli vuosikymmenen aina uutta oppien ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Asun perheeni kanssa Keski-Uudellamaalla Järvenpäässä ja vapaa-aikaani vietän lenkkeillen, lasten harrastuksissa tai hiekkalaatikon reunalla. Pidän myös valokuvaamisesta ja dronella lentämisestä.

Kuinka päädyit Digiteamiin?

Kolme viimeistä vuotta työskentelin isossa pörssiyhtiössä myynnillisessä roolissa auttaen yrityksiä digitaalisen markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisessa sekä verkkokauppahankkeissa.

Suuri osa Digiteamin kollegoista oli minulle tuttuja jo aikaisemmalta uralta vuosien takaa ja sattumalta kohtasimme kesken työpäivän. Digiteamin porukan hyvä henki välittyi vahvasti. Tuon tapaamisen jälkeen jäin pohtimaan, että jonain päivänä olisi mukava olla osa tiimiä. Tiesin ainakin mitä tuleman pitää jos näin kävisi. Hyvää osaamista ja huonoa huumoria olisi tarjolla jokaiselle työpäivälle. Pian asiat etenivätkin ja tässä sitä ollaan.

Mihin keskityn työssäni?

Keskityn työssäni auttamaan yrityksiä löytämään oikeat keinot digitaalisen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi oli se sitten näkyvyyttä hakukoneissa, uudet verkkosivut tai vaikkapa verkkokauppa. Tärkeää on löytää jokaiselle yritykselle hyvät tavoitteita tukevat ratkaisut.

Erikoisosaamisalueesi?

Erikoisosaamiseni on asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen, koska minulla on laaja kokemus eri toimialojen parissa työskentelemisestä niin isojen kuin pienienkin yritysten parista.

Mikä Digiteamissa on parasta?

Digiteamissa on parasta mahtavat kollegat ja hyvän kulttuurin aikaansaama mukava työilmapiiri. Jokainen pääsee myös halutessaan vaikuttamaan ja saa oman äänensä kuuluville. On hienoa olla osana Digiteamin kasvutarinaa.

 

Uusimmat blogit

Haluatko lisää luettavaa?

Haastamme, opastamme ja kerromme digitaalisen markkinoinnin ajankohtaisista asioista.