fbpx

Etsitkö laadukasta WordPress-sivustojen toteuttajaa?

Verkkosivuston tekemisellä tai uudistamisella pitäisi aina olla liiketoiminnallisia tavoitteita. Näiden tavoitteiden tulisi liittyä myynnin ja markkinoinnin tavoitteisiin. Esim. ulkoasun päivittäminen voi olla välitavoite, josta tulisi seurata se, että sen uusiminen luo yrityksestä paremman tai uskottavamman kuvan, tämä lisää myyntiä ja sivusto tukee paremmin markkinointia. Pelkkä ulkoasun uusiminen ei siis ole liiketoimintatavoite, sillä yrityksen toiminnan tavoite ei voi olla se, että kotisivut näyttävät hyvältä.

Verkkosivuston uudistaminen on loistava mahdollisuus tehdä tehokkuusloikka digimarkkinoinnin hyödyntämisessä. Älä siis heitä tätä mahdollisuutta hukkaan!

Mistä liiketoimintaa tukeva verkkosivusto rakentuu?

Liiketoimintaa tukevan ja myyntiä edistävän sivuston toimivuus koostuu useasta eri tekijästä. Valtaosa sivustoista ostetaan edelleen visuaalisen toteutuksen perustella. Näyttävä visuaalinen toteutus ei kuitenkaan tarkoita, että sivuston käytettävyys olisi kunnossa. Jos käytettävyys on kunnossa, ei sivukarttaa ja sisältöjä ole välttämättä suunniteltu kohderyhmäkohtaisten tarpeiden perusteella. Jos kohderyhmät on otettu huomioon, sitä ei ehkä ole tehty hakukoneoptimoidusti. Jos sisällöt on toteutettu hakukoneoptimoidusti, voi tekninen toteutus olla heikko. Ja vaikka kaikki edelliset olisivat kunnossa, mutta sivusto ei myy, eli ohjaa kävijöitä liiketoimintatavoitteisiin, jää sivuston tuottama hyöty saavuttamatta.

Meille liiketoimintalähtöinen ajattelu sivustotuotannossa on itsestäänselvyys, mutta sitä ei voi liiaksi korostaa. Olemme myös mitanneet ja analysoineet tuhansien sivustojen tuottavuutta markkinoinnin, muutosten tai uudistamisen yhteydessä. Niinpä voimme sanoa tuottavamme sivustoja seuraavanlaisia sivustoja.

Digiteamin verkkosivustot

1. Myyvä sivusto

 • Meille pääasia on se, että asiakas saa sivustostaan hyötyä ja se, että sivusto täyttää sille
  asetetut liiketoiminnalliset tavoitteet.
 • Meitä ei varsinaisesti kiinnosta sivuston taiteellinen vaikutelma tai tekninen kikkailu, jos
  niistä ei ole hyötyä. Hyvän näköinen ulkoasu ja huippuluokan tekninen toteutus ovat meille
  itsestään selviä sivustotuotantomme osia, joiden tehtävä on palvella liiketoimintaa.
 • Myyvä sivusto vie kävijäsi kohti tavoitetta

2. Löydettävyys ja käytettävyys

 • Tiesitkö, että hakukonelöydettävyys ratkaistaan pitkälti sisältörakenteiden kautta ja tässäkohtaa sivukarttasuunnittelu on avainasemassa?Hakukoneoptimointi pitää ottaa huomioon jo sivustoa suunniteltaessa, ei vasta julkaisun jälkeen, sillä silloin sivusto pitää suunnitella jälleen uudestaan.
 • Suunnittelemme sivukartan ja sisältörakenteet niin, että ne huomioivat
  hakukonekäyttäytymisen, sekä konsultoimme sisällöntuotantoa tai tuotamme sisällöt niin, että ne huomioivat käyttäjän ja hakukoneen.
 • Käyttäjät huomioiva sivukartta, tekee sivuston helposti navigoitavaksi ja käytettäväksi.
 • Sivukohtainen sisältörakenteen suunnittelu saa kävijän kiinnostumaan ja ohjautumaan kohti tavoitetta.

3. Markkinointi

 • Hyvässä sivustossa asiakaspolut on suunniteltu sekä asiakkuuden elinkaariajattelun ja ostopäätösvaiheen mukaisesti.
 • Sivuston sisältöjen asiakaskokemus tukee kunkin kohderyhmän tarpeita
 • Kukin sivu on suunniteltu niin, että se voisi toimia itsenäisenä laskeutumissivuna ja ne ohjaavat kävijän sujuvasti kohti tavoitteita
 • Sivustoa on helppo käyttää kaiken digimarkkinoinnin tukena, kuten sisältömarkkinoinnisa, Google-mainonnassa, Facebookissa, LinkedInissä

4. Toimintavarma sivusto

 • Tietoturvalliset
  – Käytämme turvallista palvelinympäristöä
  – Varmistamme säännöllisesti WordPressin tietoturvapäivitykset
  julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin.
 • Nopeasti latautuva sivusto
  – Käyttäjät tykkäävät
  – Hakukone tykkää
 • Toimii kaikissa laitteissa
  – Kaikki tykkää

5. Helppo päivittäminen

 • Asiakas voi helposti päivittää sivuston sisältöjä, tai luoda tarvittaessa uusia sivuja
 • Ylläpitomme pitää sisällään myös sisällön päivittämiseen liittyvän tuen tai toimenpiteet, eli jos päivittäminen ei kiinnosta, sitä ei tarvitse itse tehdä
 • Koulutamme tarvittaessa asiakkaamme käyttämään WordPressin käyttöliittymää päivitysten tekemistä varten

6. Sivuston kehittäminen

 • Toteutamme jokaiseen sivustoon loppuun saakka asennetun ja konfiguroidun analytiikan, jonka tarjoaman tiedon avulla sivuston kehittäminen on ylipäänsä mahdollista, mutta myös helppoa
 • Meiltä saat laadukkaat sivuston ja markkinoinnin growth-hacking palvelut
 • Sivustot on toteutettu niin, että niitä on helppo jatkokehittää tai muokata
 • Toteutamme laadukkaat digimarkkinointipalvelut ja kas kummaa, kun teemme sen analytiikan päällä, pystymme kehittämään mainonnan tuloksia ketterästi
 • Kun hallitsemme sekä sivustoa, että mainontaa ja mittaamme kumpaakin, näemme kuinka laadukkaita kävijöitä mainonta tuottaa ja kuinka sivusto vaikuttaa kävijöihin. Kumpikin vaikuttaa toisiinsa. Voimme muokata sivustoa, tai mainontaa niin, että asiakkaalle saadaan toivottu tulos aikaiseksi.

Kuulostiko houkuttavalta? Niin meistäkin. Ota yhteyttä ja laitetaan sivusto tuottamaan tulosta!


Antti Kärki

Hyvää digimarkkinointia vuodesta 2003, mutta vuosi vuodelta huononevaa huumoria. Kaikki samassa paketissa! Antti katselee markkinointia laajakatseisesti asiakkaan, toimiston ja web-analyytikon silmin, mutta tarttuu hanakasti myös yksittäisiin asioihin. Antin teksteissä haetaan välillä pientä herättelyä, sillä digimarkkinoinnin toimialalla riittää kehitettävää.

Jaa
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Uusimmat

Haluatko lisää luettavaa?

Haastamme, opastamme ja kerromme digitaalisen markkinoinnin ajankohtaisista asioista.